Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Survivor All Star 2022 Eleme Adayı Kim Oldu? Survivor Performans Tablosu Açıklandı!

Survivor All Star 2022'nin yeni eleme adayı açıklandı. Potaya giren ismin kim olduğunu artık biliyoruz. Mert'ten sonra ikinci kişinin kim olduğu açıklandı. Ayrıca TV8'de çok ilginç gelişmeler yaşanacak. Bu hafta kimin eleneceği merak ediliyor.

Survivor All Star'da Gönüllüler Takımı Resmen Dağıldı! Gönüllüler Takımı Fena Karıştı!

Survivor All Star 2022'de yaşanan gelişmelere bir yenisi daha eklendi. Eleme adayının kim olduğu merak ediliyordu. Ortaya çıkan gelişme ile birlikte 2. eleme adayı ortaya çıktı. Kendisinin yazılacağı tahmin dahil edilmemekteydi. Peki TV8 yarışmasında neler yaşandı? İşte eleme adayına giren isim ve hakkında merak edilenler...

Eleme Potasına Kim Girdi?

İkinci olarak eleme potasına giren ismin Barış olduğu açıklandı. Hatırlanacağı üzere ilk hafta da Mert girmişti. Dolayısıyla eleme potasında ünlülerle ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. Kıyasıya bir mücadele olacakmış gibi gözüküyor. Barış, yaptığı açıklamada "Çok alıştım. Ağzımda kuş da tutsam ismim çıkacak biliyorum. Halkın takdirine bırakıyorum, benim yapabileceğim bir şey yok. Güzel bir sürece gireceğime inanıyorum. Umarım ismim çıka çıka bir potada hayallerim yarım kalmaz. Halkın takdirine bırakıyorum." diyerek kendisini yazanlara rest çekti.

Performans Tablosu Açıklandı

Öte yandan Survivor All Star 2022'de performans tablosu da açıklandı. Berkan ve Seda'nın Gönüllüler'de zirvede olduğu görüldü. Ünlüler'de ise Gizem ve Merve'nin performansı zirvede yer aldı.

Yazar: Haberci
<