Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Survivor Adasından Nagihan Hayranlarına Acı Haber Geldi! Nagihan Adaya Veda mı Edecek?

Nagihan'ın bu halini görenler gözlerine inanamıyor. TV8'de yayınlanan Survivor 2022'de Nagihan'ın gözyaşları herkesi etkiledi. Çünkü başarılı yarışmacı, son zamanlarda yaşadığı sıkıntıya değindi ve kendisini ifade etti. Acun Ilıcalı, Nagihan'ı Survivor All Star 2022'den diskalifiye edecek mi?

survivor nagihan

Nagihan, konseyde öyle sözler söyledi ki izleyiciler ne diyeceğini bilemedi. Başarılı yarışmacı, Survivor All Star 2022'de dikkat çeken bir konuşma sergiledi. Kendisinin sıkıntıları olduğunu vurguladı ve bunu "Ben keyif alamıyorum, keyif alamadığım için otomatik geriliyorum. Her seferinde kendimi tutmaya çalışıyorum" sözleriyle ifade etti. Peki Nagihan'ın başına bir şey mi geldi? TV8'de yayınlanan Survivor 2022'de neler oluyor? İşte son dakika Survivor gelişmesi...

Nagihan'ın Sorunları mı Var?

Nagihan, yaptığı açıklama ile yaşadığı sıkıntılar konusunda detay verdi. Acun Ilıcalı'nın eşsiz sunumu ile seyredilen Survivor, hiç olmadığı kadar önemli bir geceye tanıklık etti. Son zamanlarda gergin gözüken yarışmacı, bunun nedenlerini sıraladı ve izleyicilerden büyük destek aldı. Söz konusu gelişmeyle birlikte Nagihan'ın adadan ayrılabileceği dahi ifade ediliyor.

Nagihan Adadan Ayrılacak mı?

Survivor 2022'de Nagihan'ın çeşitli psikolojik sıkıntıları nedeniyle adadan ayrılabileceği vurgulandı. Psikolojik travmalar yaşadığını ve ada şartlarının kendisini iyice zorladığını söyledi. Bu gelişmeden sonra "adadan diskalifiye edilecek mi" sorusu da sıkça soruldu.

Yazar: Haberci
<