Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Survivor Adasına Veda Eden İsim Belli Oldu! Birleşme Partisinden Sonra Adadan Gitti!

Survivor All Star 2022'den ayrılan yarışmacı açıklandı. Programa kimin veda ettiği merak ediliyordu. Birleşme Partisi bittikten sonra toplanan konseyde dikkat çeken anlar meydana geldi. Acun Ilıcalı, SMS oylamasında 30 Mart 2022'de adadan kimin ayrıldığını duyurdu.

 Survivor All Star 2022 Birleşme Partisi

Birleşme Partisi sonrasında Survivor All Star 2022'den elenen isim belli oldu. Konseyde ortaya çıkan detaylar şok etkisi yarattı. Çünkü eleme potasında çok ünlü isimler bulunuyordu. Hepsi de birbirinden iddialı yarışmacılardı. Dolayısıyla yaşanan bu gelişme ile birlikte TV8'de sunulan Survivor 2022'ye kimin veda ettiği kesinleşti. Acun Ilıcalı, SMS oylamasında kıl payı elenen yarışmacıyı duyurdu.

Adaya Kim Veda Etti?

Yapılan oylama sonrasında 30 Mart Çarşamba günü adadan elenen isim Yasin Obuz oldu. Evrim, Hikmet, Gökhan ve Yasin arasındaki oylamada en az SMS'i Yasin aldı. Bu nedenle başarılı yarışmacının elendiği bilgisi iletildi. Yasin Obuz, yaptığı açıklama ile herkesi duygulandırdı.

Duygularına Hakim Olamadı!

Yasin Obuz, adadan ayrılırken yaptığı veda konuşması ile gündeme geldi. Obuz'un söyledikleri çok duygusaldı. Elenen yarışmacı, "Ben hiçbir zaman kimsenin hakkını yemediğimi düşünüyorum. Kimse için kötü düşünmedim. Hep iyi yönden bakmayı denedim. Her şeye güldüm. 6 tane ceza alınca bunu zaten kabulleniyorsunuz. Diskalifiye olmadığım için mutluyum, gülüyorum" ifadelerine yer verdi.

Yazar: Haberci
<