Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Survivor 4. Eleme Adayı Belli Oldu! Adaya Veda Edecek Yarışmacı İfşa Oldu!

Survivor 2022'de 4. eleme adayı merak ediliyor. Pek çok kişinin yakından takip ettiği yarışmada ekranlara kimler veda edecek? Güncel gelişmeler ve çok daha fazlası gözler önüne serilecek. TV8'deki yarışmada son eleme adayı da belli oldu. Peki hangi isim artık adaya veda edecek?

Survivor 2023

Survivor 4. eleme adayı ile ilgili güncel gelişmeler ortaya çıktı. Hangi yarışmacının adaya veda edeceği merak ediliyor. Bu zamana kadar 3 eleme adayı vardı. Şimdi ise sayı 4'e çıktı. Kimin adadan gitmeye yakın olduğu ortaya çıkacak. Acun Ilıcalı, yapılacak oylama sonucunda kimlerin adaya veda edeceğini duyuracak.

Eleme Adayları Kimler?

Son adayın öncesinde Evrim, Nisa ve Berkan'ın aday olduğu ortaya çıktı. Dolayısıyla bu gelişmeyle birlikte son eleme adayı merak konusu haline geldi. Şimdi ise ortaya çıkan bir detay ile bunu öğrendik. 13  Mayıs'ta yapılan oylamalarla birlikte potaya gidecek son isim açıklandı.

Seda 4. Eleme Adayı!

Yapılan açıklamalarla birlikte Seda'nın 4. eleme adayı olduğu ortaya çıktı. Yaptığı açıklamada ise "Şaşırmadım, 3 kişi kalmıştık zaten. Olması gereken buydu. Survivor'da bu ilk potam oldu. Adım bile yazılmamıştı. Potansiyelim nedir bilmiyorum, kim faydalı olacaksa o kalsın. Benim gitmem gerekiyorsa gideyim" ifadesine yer verdi. Birkaç gün içerisinde Survivor 2022'ye veda edecek isim ortaya çıkacak.

Yazar: Haberci
<