Euro 38,00 %-0,02
Dolar 34,09 %0,00
Sterlin 45,47 %-0,06
Altın 2.874 %1,62

Survivor 2022'de Çıkan Kavga Sonucu Adem'in Burnu Kırıldı! Acun Ilıcalı Acımadan Direk Diskalifiye Etti!

Survivor All Star 2022'ye damgasını vuracak kavga büyük ses getirdi. TV8'de yayınlanan yarışmada kimin burnu kırıldı? Gündemi sarsacak bu iddianın büyük ses getirdiğini belirtelim. Adem, Atakan, Ogeday ve Hikmet arasında yaşanan çekişme Acun Ilıcalı'nın diskalifiye haberiyle son bulacak.

survivor adem

Survivor All Star 2022'de yaşanan bir gelişme şaşırttı. Adem, Atakan, Ogeday ve Hikmet arasında bir anlaşmazlık olduğu biliniyor. Dolayısıyla Adem ile kavga eden diğer yarışmacıların söz konusu gelişme ile beraber diskalifiyelik olabileceği belirtiliyor. Acun Ilıcalı'nın vereceği karar doğrultusunda neler yaşanacağı belli olacak. TV8'de yayınlanan yarışma herkesi şaşırttı.

Adem'in Burnu mu Kırıldı?

Kavga esnasında Adem'in burnunun kırıldığı ve şok detaylara yer verildiği belirtildi. Dolayısıyla bu gelişmeyi yakından takip edenler ise ne diyeceğini bilemedi. Survivor All Star 2022'de yaşananlar hiç de beklenildiği gibi değildi. İddialar doğrultusunda Adem'in hastaneye kaldırıldığı belirtiliyor.

Acun Ilıcalı'dan Diskalifiye!

Acun Ilıcalı, Adem, Atakan, Ogeday ve Hikmet arasından diskalifiye edecek yarışmacıyı seçti mi? Yarışmacılara bir ceza verilip verilmeyeceği merak konusu oldu. Adem'e karşı mücadele eden diğer yarışmacılar için bir ceza verilebilir. Yakın zamanda bu gelişmeye dair bilinmeyenler aktarılacak.

Yazar: Haberci
<