Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Survivor 2021 Yarışmasına Son Darbe Geldi! Acun Ilıcalı Resmen Şok Oldu! Kaos Başladı!

TV8 ekranının en çok izlenen yarışmalarından biri olan Survivor büyük darbe aldı. Acun Ilıcalı tarafından sunulan Survivor yarışmasına rest çekildi. Alınan bilgiler kapsamında Survivor yarışmasına rakip geldiği ortaya çıktı. İşte haberin tüm detayları...

survivor 2021

Acun Ilıcalı tarafından ekranlara gelen başarılı yarışmalarından biri olan Survivor ekranlara veda etti. Yarışmada yeni sezonda Nisa Bölükbaşı, Damla Can, Evrim Keklik ve Barış Murat Yağcı gibi isimlerin olacağı bilinirken ekranların gelmiş geçmiş en çok sevilen yarışmasında yer alan birçok kişiye de farklı tekliflerin gittiği ortaya çıktı. Bunun ardından izleyiciler Survivor adlı programa rakip program geldiğini öğrendi.

Yarışmanın bitmesi ile birlikte rakip olan program ekranlara gelecek. Fragmanı ve tanıtım afişleri ile rakip program akılları başlardan alırken milyonlar şimdiden ekranlara kilitlendi. Yetenekli sunucu Acun Ilıcalı'yı zor duruma düşürecek olan yarışma, Survivorı'da geride bırakacağı benziyor.

Survivor yarışmasına rakip geldi!

Survivor yarışmasına rakip geldi! Geçtiğimiz yıllarda Survivor yarışmasında yarışmış olan ve adını Türkiye'ye duyuran Hasan Yalnızoğlu Operasyon 41 adlı yarışmasını Kanal D ekranlarında yayın hayatına sokmaya hazırlanıyor. Alınan bilgiler neticesinde yarışmanın formatı ise Survivor'a benzetildi. Operasyon 41 programı şimdiden birçok kişi tarafından merak uyandırdı.

4 Temmuz tarihinde Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşacak olan yarışma iki farklı takımı bünyesinde barındıracak. 10 kişiden oluşacak olan takımlar ise rekabet edecek.

Zorlu koşullar altında elenmemek için mücadele verecek olan yarışmacıların içinde tanıdık isimler de yer alıyor. Bu yarışmanın ekranlara gelecek olmasının ardından Acun Ilıcalı'nın tavrı ise merak söz konusu oldu. Çünkü yarışmanın Survivor adlı programın formatı ile aynı olması gözlerden kaçmadı.

Yazar: Haberci
<