Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Sürgün Adasından Ayrılacak İsim Gizli Hesap Üzerinden Açıklandı!

Survivor All Star 2022'ye veda eden isim belli oldu. Evrim, Atakan, Aşkım ve Ezgi arasında yaşanan pota geriliminde kaybeden isim açıklandı mı? Sızdırılan bilgilere göre Survivor'dan kimin ayrılacağı kesinleşiyor. İşte Acun Ilıcalı'nın dahi kimin yaptığını tahmin edemediği ifşaya ilişkin son bilgiler...

Survivor All Star'da Gönüllüler Takımı Resmen Dağıldı! Gönüllüler Takımı Fena Karıştı!

Survivor All Star 2022 yayınında sızıntı mı var? Merakla beklenen gelişmelere ilişkin bazı ifadelere yer verildi. Acun Ilıcalı'nın sunduğu programda adadan kimin ayrılacağı merak edildi. Peki programdaki bu ayrılıkla ilgili neler bekleniyor? Evrim, Atakan, Aşkım ve Ezgi'nin potada olduğu belirtiliyor. Evrim ve Atakan'ın popülerliği nedeniyle çok fazla riskli olmadığı görüldü. Ancak Aşkım ve Ezgi arasındaki rekabet dikkat çekti.

Adadan Kim Elenecek?

Adadan elenecek isim çok merak ediliyor. Normalde program esnasında ortaya çıkan ayrılık sonucu, bu sefer daha erken verilecekmiş gibi hissedildi. Aslında bakarsanız bu tarz yayınlara ifşa diyorlar. Yani sosyal medyada kesinliği olmayan bilgilerden oluşuyor. Zamanında MasterChef Türkiye'de de yaşandığı belirtiliyordu. Peki gerçekten de kimin eleneceği biliniyor mu?

Ezgi Veda Edecek!

Ezgi Hocaoğlu'nun yarışmaya veda edeceği iddia edildi. Eğer gerçekten de Ezgi adaya veda eder ise Survivor All Star 2022 sızdırılıyor mu sorusu sorulmaya başlanacak. Pek çok kişi bu gelişmeye ilişkin yaşanacakları merak etti. Yakında adaya kimin veda ettiğini öğreneceğiz.

Yazar: Haberci
<