Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Sürgün Adasında Nisa Resmen Çıldırdı! Mert Öcal ve Nisa Kavgası İyice Büyüdü!

Survivor All Star 2022'de aldatma skandalı mı yaşanıyor? Nisa olayı öğrenince küplere bindi. Peki bu duruma karşı tepkisi ne oldu? Mert Öcal'ın dahil olduğu olayla ilgili son gelişmeler aktarıldı. Makbule Şakalakoğlu'nun mektubu gündeme geldi. Mert Öcal ve Sude aşk mı yaşıyor?

nisa ve mert öcal

Survivor All Star'ın yeni bölümünde yaşanan gelişme dikkat çekti. Mert Öcal'ın Makbule Şakalakoğlu ile sevgili olduğu belirtiliyordu. Ancak şu sıralar adada Sude ile aşk yaşamasıyla gündeme geldi. Bu gelişmeden sonra Nisa'nın küplere bindiği öğrenildi. Çünkü Nisa, Makbule ile çok yakın arkadaş. Hal böyle olunca ikili arasındaki olaylar gözler önüne serildi.

Nisa Makbule'nin Mektubunu Okudu!

Öte yandan Nisa, iletişim oyununda galibiyet elde eden takımıyla birlikte kendilerine gelen mektupları okudu. Nisa'ya yazan kişinin Makbule Şakalakoğlu olması ise şaşırttı. Verdiği mesajda kendisine dikkat etmesi gerektiği vurgulandı. Elinden gelenin en iyisini yaptığını söyleyen Makbule, Nisa'nın hiçbir şeyi kafasına takmaması ve parkurlara odaklanmasını söyledi.

Mert Öcal Aldattı mı?

Mert Öcal'ın Makbule'yi Sude ile aldatıp aldatmadığı merak ediliyor. Survivor All Star 2022'ye bomba gibi düşen bu gelişmenin hemen ardından pek çok kişi Mert Öcal'ın yaptıklarıyla ilgili konuştu.

Yazar: Haberci
<