Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Sürgün Adasında Nagihan Kontrolden Çıktı! Takım Arkadaşlarına Ateş Püskürdü!

TV8 ekranlarının en çok izlenen yarışmalarından biri olan Survivor’da Nagihan Karadere eleme potasından çıktıktan hemen sonra takım arkadaşlarına öyle bir gözdağı verdi ki izleyenler şaşkınlığını gizleyemedi. İşte haberin tüm detayları...

Nagihan Karadere

Ekranların en sevilen yarışma formatlarından biri olan Survivor 2022 bu seneki kadrosu ile izleyicileri ekranlara kilitlemeyi başardı. Bu sene canla başla mücadele eden yarışmacılar kazanmak için ellerinden gelen her şeyi yapıyor. Survivor’da adından çokça bahsettiren Nagihan Karadere yine gündeme bomba gibi düştü.

Nagihan Herkesi Şaşırttı

Geçtiğimiz elemede potaya konulan Nagihan Karadere fotodan çıkmasına rağmen sinirlerine hakim olamadı. Ada konseyinde ve verdiği röportajlarında kendisini eleyen kişilere karşı çok ağır konuşan Nagihan Karadere, herkesi şaşkına çevirdi. Geçtiğimiz günlerde oynanan dokunulmazlık oyunları sonucunda potada kalan Gökhan Keser, Nagihan Karadere, Yunus Emre Özden ve Yasin Obuz arasında Yunus Emre Özden yarışmaya veda eden isimlerden biri oldu. Bunun ardından eleme potasına giren Nagihan Karadere herkes ile hesaplaşacağız nı belirtti.

Nagihan’dan Çarpıcı Açıklamalar

Kendisinden korktukları için potaya kendisini yazdığını belirten Nagihan, bunun hesabını soracağını belirtti. Ayrıca üst üste oyun kaybettikleri için psikolojisinin de alt üst olduğunu belirterek, potaya girmeyi hak etmediğini söyledi. Girdiği potadan aynı şekilde çıkan ünlüler takımındaki Nagihan, hiçbir şey olmamış gibi yanına gelenlere laf soktu. Sonuna kadar savaşacağız nı belirterek iki yüzlü olmadığını ve adadaki erkeklerin kendinden korktuğu için potaya isminin girdiğini savundu.

Yazar: Haberci
<