Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Sürgün Adasında Nagihan Erkekleri Yerden Yere Vurdu! Gönüllüler Takımındaki Hikmeti İse Yere Göğe Sığdıramadı!

Survivor All Star 2022'deki konsey dikkat çekti. Hikmet ve Nagihan arasında yaşanan gelişme dikkat çekti. Nagihan Karadere, kendi takımındaki erkeklerden şikayetçi. Bu nedenle daha fazla tepki görüyor. Hikmet'i öve öve bitiremedi ve bu durum takımı rahatsız etti. Acun Ilıcalı olanları gülerek seyretti.

Nagihan Karadere

Survivor All Star 2022'de eğlenceli anlar da yaşanıyor. Konseyde toplanan Ünlüler ve Gönüllüler arasında yaşanan gelişmeler dikkat çekti. İki takım arasında zaman zaman sürtüşmeler olsa da şu an için her şey yolunda gözüküyor. Son olarak Nagihan'ın sözleri programa damgasını vurdu. Nagihan, kendi takımındaki erkeklerden çalışma anlamında memnun olmadığını dile getirdi. Sözü Hikmet'e getirerek son noktayı koydu.

Hikmet'i Takımına İstedi!

Nagihan Karadere, Hikmet'i beğendiğini ifade ederek onu takımında görmek istediğini söyledi. Onun daha fazla balık tuttuğunu ve takımı için mücadele ettiğini söyledi. Yalnızca parkurda değil aynı zamanda ada içerisindeki performansını da beğendi.

Takımı Nagihan'a Tepkili

Takımdakiler ise Nagihan'ın isim vermeden kendi takımındaki erkekleri hedef almasına şaşırdığını dile getirdi. Atakan ise söylenenleri üzerine alınarak elinden geleni yaptığını belirtti. Ateş yaktığını ve ada için çabaladığını söyledi. TV8 programı Survivor All Star 2022'de tebessüm ettiren gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Acun Ilıcalı ise kimi zaman kendini gülmekten alıkoyamadı.

Yazar: Haberci
<