Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Sunucu Buket Aydın Tatilde Verdiği Dekolte Pozlarla Sosyal Medyayı Alev Alev Yaktı!

Buket Aydın'ın tatildeki görüntüleri bu kadar da olmaz dedirtti. Ünlü sunucunun fiziğini görenler gözlerine inanamadı. Pek çok kişi onun reklam kazancını konuşuyordu. Ancak şu sıralar dekolteli görüntüleri daha fazla gündeme geldi. İşte ünlü isimle ilgili merak edilenler...

buket aydın

Buket Aydın, son dönemde oynadığı reklamlar ile adından söz ettiriyor. Bir dönem sunuculuk yaparken adından söz ettiren ünlü isim, şu sıralar sosyal medyada oldukça aktif. Peki ya yaptığı paylaşımlar nasıl değerlendirilmekte? Gündemde bomba etkisi yaratan gelişmeler ve dahası haberimizde yerini aldı. Buket Aydın ile ilgili merak edilenler tek tek yanıt buluyor. Kendisi hakkında sorulan sorular da oldukça arttı.

Dekolte ve Filtre Kullanıyor!

Güzel isim, dekolteli ve filtreli görüntüsü ile dikkatleri üzerine çekti. Bu hamlesiyle birlikte hakkında çeşitli iddialar ortaya atıldı. Filtreyi abarttığını söyleyenler de vardı. Ancak güzel ve dikkat çeken kıyafetleriyle yaptığı paylaşımlar aynı zamanda beğeni yağmuruna tutuluyor.

Reklamdan Rekor Kazanç Elde Etti!

Buket Aydın, köpeği ile birlikte oynadığı reklamdan 500 bin TL kazanmıştı. Bu kazançla beraber kendisinin rekor gelir elde ettiği vurgulandı. Tek seferde daha önce bu kadar yüksek reklam geliri kazanıp kazanmadığı bilinmiyor. Ancak sosyal medyadaki çekici fotoğrafları da sık sık konuşuluyor.

Yazar: Haberci
<