Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Sosyal Medya Hadise ve Mehmet Dinçerler Çiftinin Ayrılık Haberleriyle Çalkalanıyor! Hadise ve Mehmet Dinçerler Ayrıldı mı?

Evlilik hazırlığı yapan Hadise ve ünlü iş adamı Mehmet Dinçerler adına magazin gündemine bomba gibi bir iddia atıldı. İkilinin yakın bir zaman önce ayrıldığı ileri sürüldü. İkiliden ayrılık iddialarına cevap gelmezken Dinçerler kendi hakkında ortaya atılan borç iddialarına cevap verdi.

Hadise ile Mehmet Dinçerler

Kaan Yıldırım’dan ayrıldıktan sonra Mehmet Dinçerler ile hızlı bir ilişkiye başlayan ve yakında düğün yapması beklenen Hadise’nin ünlü iş adamından ayrıldığı konuşuluyor. Dinçerler’in Hadise’ye aldığı 3 milyon liralık yüzük çok konuşulmuştu. Fakat Hadise, ünlü iş adamını İnstagram hesabından engelleyince ikili arasında ayrılık iddiaları gündeme geldi. İkiliden konuya ilişkin henüz net bir açıklama gelmedi.

Hadise’nin Sevgilisi Borç İddialarıyla Gündeme Gelmişti!

Ünlü iş adamı Mehmet Dinçerler’in geçtiğimiz günlerde Hadise için aldığı yüzüğün 3 milyon TL olduğu düşünülürken 40 bin dolar olduğu ortaya çıkmıştı. Borç iddiaları olan ünlü iş adamı, piyasaya bu kadar ödeme yapması gerekirken sevgilisine 40 bin TL’lik yüzük aldığı için eleştirilerin de hedefi olmuştu. Şirketin kurucu ortağı amca Mehmet Dinçerler’in avukatı ‘’Hadiseye 40 bin dolarlık yüzük alacağına borçlarını ödesin. Alacaklılar mağdur ediliyor.’’ ifadelerini kullandı.

Mehmet Dinçerler Hakkındaki İddialara Yanıt Verdi!

Tüm bu iddiaların ardından suskunluğunu bozan Dinçerler, ‘’Bu zorlu süreçte ailemin bazı bankalara olan borçları için kefil oldum. Bu nedenle borçların yapılandırması için restoranın konkordato talebinde bizzat bulundu. Yetmeyince 2019 yılında yatırımcılarımızı ve çalışanlarımızı korumak için şirketi konkordato sürecine sokmak zorunda kaldık. Şahsım veya şirketimin herhangi bir borcu yoktur.’’ ifadelerini kullandı. Ünlü iş adamı, ayrılık iddiaları hakkında sorulan soruları ise yanıtsız bıraktı.

 

Yazar: Haberci
<