Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Sonunda Buda Oldu Şarkıcı Gülşen Cezaevine Girdi! Konserde Söylediklerinden Ötürü Yargılandı!

Gülşen'in Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na getirilmesi ve cezaevine girmesi şok etti. Hakkında çıkan kararla birlikte ünlü sanatçının hapse girdiği ifade ediliyor. Peki ya kendisi tam olarak ne sözü sarf etti de hakkında tutuklanma kararı verildi?

Gülşen

Şarkıcı Gülşen, konser esnasında iki cümlelik sözü ile gündeme geldi. Ünlü isim tepki çekmişti ancak hızlı bir şekilde yargılanarak cezaevine gönderilmesi çok şaşırttı. Çocuk sahibi olduğunu ve tutuksuz yargılanmasını istediğini söyledi. Kendisinin bunu hak etmediğini belirtmesi de gözden kaçmadı. Öte yandan hayranları kendisine destek oldu.

Sosyal Medya Destek Çıktı

Gülşen'in konuşmasından ötürü tutuklanması sosyal medyada büyük ses getirdi. Pek çok kişinin yakından takip ettiği sanatçıya destek çıkıldı. Öte yandan kendisi konuyla ilgili açıklama yaparak olayın aslını izah etti.

Gülşen Ne Söyledi?

Gülşen, olaya ilişkin yaptığı açıklamada "Ben 25 yıllık sanatçıyım. Müzisyen çalışma arkadaşlarım var. Bu grupla birlikte konserlerde sahne alırım. Kadromda klavye müzisyeni olarak yer alan Miraç isimli arkadaşımın lakabı 'imam'dır. Ayrıca arkadaşlarla kendi aramızda 'aptal, salak, sapık' olarak şakalaşırız. Talihsizlik olarak bu iki kelime bir araya gelmiştir. Arkadaşımız imam hatipte okumamıştır. Grupta tüm arkadaşlarımın lakabı mevcuttur. Bu konuşma, bu diyalog, konserin hatırlamadığım bir aşamasında, muhtemelen bir şarkı arasında Miraç ile aramızda geçen bir konuşmadır. Orkestrama, 'Beni seyircilerimin arasına omuzlarınızda taşıyın' demem üzerine, bana orkestra arasından 'Seni imam taşısın' şeklinde cevap gelince bahse konu konuşma Miraç ile aramızda geçmiştir. Bu konuşma, konsere gelenlere ya da medyaya hitaben yaptığım bir konuşma değildir.'' ifadesine yer verildi.

Yazar: Haberci
<