Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Songül Karlı Resmen İbo Show'u Karıştırdı! Songül Karlı Hayranları Sessiz Kalmadı!

Alınan bilgiler neticesinde yeni bölümüyle ekrana gelecek olan İbo Show’un bu haftaki konukları belli oldu. Yayınladığı günden bu yana reyting rekorları kıran İbo Show programında bu hafta stüdyo ya Cengiz İmren, Songül Karlı, Sinan Zorbey, Ümit Yaşar, Sakiler ve Ozan Akbaba konuk olacak. Songül Karlı’nın göğüs dekolteli giyinmesi ise sosyal medyada büyük yankı buldu. İşte haberin tüm detayları...

songül karlı

Konukları ve eğlenceli içeriğiyle dikkat çeken İbo Show’un konuları da belli oldu. Alınan bilgiler neticesinde  Songül Karlı, Cengiz İmren, Sinan Zorbey, Ümit Yaşar, Sakiler ve Ozan Akbaba’nın konuk olacağı program magazin gündemini bir hayli meşgul etti. Ayrıca imajıyla ilgili yaptığı değişimlerden dolayı adından çokça söz ettiren Songül Karlı, yine gündeme geldi. Songül Karlı, İbo Show için iki özel elbise tercih ederek göğüs dekoltesi ise yok artık dedirtti.

Songül Karlı Yine Gündem Oldu

İbo Show programında seçtiği kıyafet ile gündem olan Songül Karlı sosyal medyada da en çok konuşulan isimlerinden biri oldu. Karlı’nın kıyafetleri ise akıllara Oryantal Didem’in kullandığı kelimeleri akıllara getirdi. Didem, dekoltesiz ışıltılı bir elbise tercih etmişti. Bunun aridnan Songül Karlı’nın da seçtiği elbise akıllarda soru işareti yarattı. Alınan bilgiler neticesinde Didem, programda dekoltenin görünmemesi gerektiğini söyledi. Songül Karlı’nın ise tam zıt bir kıyafet tercih etmesi akıllarda soru işareti yarattı.

Yazar: Haberci
<