Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Simge Sağın'ın Klibine Erişim Engeli mi Geldi? Ünlü Sanatçı İsyan Etti!

Simge Sağın'ın müzik klibi çok konuşulacak. Öyle videodaki erkek manken ile yaşadıkları tepki çekmişti. Hatta müzik klibi videosune erişim engeli geldiğine dair bir iddiada bulunuldu. Ünlü şarkıcı, sosyal medyadan öyle şeyler söyledi ki hayranları bile şaştı kaldı.

Simge Sağın

Simge Sağın, çektiği müzik klibiyle dikkatleri üzerinde topladı. Ünlü isim, müstehcen olduğu belirtilen bir içerikle karşımıza çıktı. Dolayısıyla sosyal medya ikiye bölündü. Kimileri klibi desteklerken, kimileri ise tepkisini dile getirdi. Sonrasında ise çeşitli ifadelere yer verildi. Ünlü ismin klibine erişim engeli uygulandığı iddia ediliyordu. Ortaya çıkan detaylarla birlikte ünlü şarkıcıdan açıklama gecikmedi.

Klibi Erişim Engeline mi Takıldı?

İddialar doğrultusunda klibine bir süre erişim sağlanamadı. Bu yüzden ünlü şarkıcı başta olmak üzere bazı isimler tepki gösterdi. Sosyal medya bu gelişmeyi uzun süre konuştu. Sonrasında şarkıcının " Ne Güzel" isimli parçasına çektiği kliple ilgili bir detay ortaya çıktı.

Video Trendlere Girdi!

Şarkı klibi videosunun trendlere girdiği öğrenildi. Hatta Simge Sağın, konuyla ilgili açıklamada bulunarak “Bir gün boyunca klibin erişimini engellemeye çalışan arkadaşa trendlerden selam olsun”  ifadesine yer verdi. Şimdi ise klibin yüz binlerce kişi tarafından izlendiği biliniyor. Üstelik yalnızca birkaç gün içerisinde bu kadar izlenmeyi elde etti.

Yazar: Haberci
<