Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Simge Sağın Transparan Kıyafetiyle Ortalığı Alev Alev Yaktı!

Simge Sağın, yaptığı açıklama ile adından söz ettirmişti. Şimdi ise giydiği transparan kıyafet ile gündeme geldi. Oldukça farklı bir görünüm ile konser verdi. Kimileri onu Gülşen'e benzetti. Kimileri ise kıyafetini başarısız buldu. İşte son dakika Simge Sağın gelişmeleri...

Simge Sağın Transparan

Simge Sağın, adından söz ettirecek bir hamlede bulundu. Kimse böyle bir gelişmeyi beklemiyordu ancak duyanlar şaşırdı. Simge Sağın'ın kıyafetini görenler bir kez daha baktı. Hem konsere hem de sosyal medyaya damgasını vuran ünlü isim, transparan elbisesiyle görüntülendi. Peki kendisi hakkında ne tür yorumlarda bulunuldu? Söz konusu gelişme ve çok daha fazlası haberimizde yer alıyor.

Simge Sağın Herkesi Şaşırttı!

Simge Sağın, giydiği transparan elbisesi ile konser verdi. Pek çok kişi beğendi ancak sosyal medyada tam tersi bir etki yarattı. Dolayısıyla gündeme bomba gibi düşen bu haber sonrasında neler yaşanacağı konuşuluyor.

Gülşen'e Benzetildi!

Öte yandan Simge Sağın'ın performansı Gülşen'e benzetildi. Ünlü isim, Gülşen'e benzetilme konusunda nasıl bir yorum yapacak merak ediliyor. Çünkü söz konusu gelişme ile birlikte hakkında çok fazla iddia ortaya atıldı. 1.4 milyon takipçisi ile adından söz ettiren Sağın, sosyal medyaya damgasını vurmaya devam edecek gibi gözüküyor.

Yazar: Haberci
<