Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Sibel Kekilli Türkiye'ye Geri Döndü! Gelme Sebebi Türkiye'de Dizi veya Bir Filmde mi Oynayacak?

Sibel Kekilli'nin Türkiye'ye gelmesi şok etkisi yarattı. Bir süredir yurtdışında yaşayan ünlü oyuncu, kameralara neler söyledi? Muhabirlerin sorularını yanıtladı mı? Tebessümle karşılayan ünlü isim hakkında merak edilenler yanıt bulmuşa benziyor.

sibel kekilli

Sibel Kekilli, uzun süre sonra Türkiye'de gözüktü. Kendisinin rol aldığı filmler nedeniyle üne kavuştuğu biliniyor. Ünlü oyuncu, daha önce sosyal medya hesabına gelen mesajlar nedeniyle Türkiye'den hesabına erişimi engellettirmişti. Şimdi ise kameralara yakalanmasıyla birlikte neden Türkiye'de olduğu soruldu. Muhabirlerin sorularını yanıtladı mı? Kendisini görenler heyecanlandı. Bir süredir adından söz ettirmiyordu. Sibel Kekilli hakkındaki gelişmeler masaya yatırıldı. Kendisinin hangi projede oynayacağı merak ediliyor.

Sibel Kekilli Neden Döndü?

Sibel Kekilli'nin Türkiye'de ne aradığı merak edildi. Pek çok kişinin yakından takip ettiği ünlü isimle ilgili çok fazla soru soruluyordu.  Dolayısıyla gündeme bomba gibi düşen bu gelişmenin hemen ardından merak edilenler yanıt buldu.

Cevap Vermek İstemedi

Ünlü isim, çok fazla açıklama yapma taraftarı değildi. Yanındakiler de açıklama yapmasına müsaade etmediler. Dolayısıyla yaşanan bu gelişmeyle birlikte kendisi hakkında yeteri kadar detay elde edilemedi. Ancak yakın zamanda bir film veya farklı bir projede mi oynayacak göreceğiz.

Yazar: Haberci
<