Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Show TV'de Yayın Hayatına Başlayacak Olan Yeni İstanbul Dizisinin İsmi Değişiyor!

Yeni İstanbul dizisinin ismi değişiyor. Artık diziyi farklı bir isimle anacağız. Öte yandan yayın hayatına henüz başlamamış diziye ilişkin çeşitli ifadelere de yer verildi. Show TV'deki yapıma dair neler biliyoruz? Oyuncu kadrosuyla birlikte yeni adını da açıklayacağız.

1200x627-tv-yayin-akisi-30-mart-2021-bugun-tvde-ne-var-iste-star-tv-kanal-d-atv-show-tv-trt1-yayin-akisi-listesi-1617090732220.

Show TV'de yayın hayatına başlayacak olan Yeni İstanbul dizisinin ismi değişiyor. Öyle ki dizinin adını duyanlar şok olacak. Çünkü dizide pek çok şeyin değişmesi beklenmekte. Güncel gelişmelerle birlikte merak edilenler tek tek yanıt bulacak. Diziye ilişkin neler biliyoruz? Merak edilenleri sizlerle paylaşacağız. Öyle ki sevilen yapıma dair son detaylar haberimizde olacak.

Dizinin İsmi Değişti!

Yeni İstanbul dizisinin adı artık Hayat Bugün olarak değiştirildi. Bu gelişme ile birlikte merak edilenler de yanıt buldu. New Amsterdam dizisinin uyarlaması olarak karşımıza çıkacak olan dizi, izleyicilerin beğenisini kazanacağa benziyor. Oyuncu kadrosunda kimlerin yer aldığı ise ayrıyeten merak edildi.

Dizide Kimler Oynayacak?

Hayat Bugün dizisinde oynamak üzere kimlerin yer alacağı merak ediliyor. Tansel Öngel, Ulaş Tuna Astepe, Hazar Ergüçlü ve Hande Doğandemir'in başrolde oynayacağını belirtelim. Son olark Masumlar Apartmanı'nda gözüken oyuncuya dair detaylar haberimizde yerini alacak.

Yazar: Haberci
<