Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Sezen Aksu Söylediği Şarkı İle Türkiye'yi Ayağa Kaldırdı! Hz Adem ile İlgili Neler Söyledi?

Sezen Aksu, geçmişteki şarkılarıyla tepki çekmeye devam ediyor. Ünlü isim bu sefer de 1990'lı yıllara damgasını vuran bir parça ile gündeme geldi. Hz. Adem ile ilgili saygısızca konuştuğu belirtiliyor. İşte ünlü isme dair güncel detaylar haberimizde yerini aldı.

sezen aksu

Şarkıcı Sezen Aksu, öyle bir detayla gündeme geldi ki herkesi şaşırttı. 1990'lı yıllardaki şarkısı ile tepkileri üzerine çekti. Öyle ki parçada Hz. Adem ile ilgili çeşitli ifadelere yer verildiği biliniyor. Sezen Aksu, bir anda sosyal medyada gündem oldu. Ünlü isim hakkında eleştirel paylaşımlar yapıldı. Kendisinin bu sözlerinin saygısızlık olduğu belirtiliyor.

Hz Adem İçin Ne Söyledi?

Sezen Aksu'nun "Adem Olan Anlar" şarkısındaki sözleri bir anda gündem oldu. Kendisine sosyal medyadan büyük tepki geliyor. Sözlerin "Ben seni de sevmedim Adem Doğruyu duymak istiyorsun madem Alt tarafı bir elma yedik beraber Zehir-i zıkkım oldu bize bal badem olması" dikkat çekti.

Kullanıcılar Saygısızlık Olarak Yorumladı

Sosyal medya kullanıcıları, bu gelişmeyi saygısızlık olarak yorumladı ve olmaması gerektiğini ifade etti. Dolayısıyla güncel gelişmelerle birlikte çeşitli ifadelere yer verilmiş olundu. Peki ya Sezen Aksu'dan cevap niteliğinde bir açıklama gelecek mi hep birlikte göreceğiz. Güncel gelişmeler yanıt bulacağa benziyor.

Yazar: Haberci
<