Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Şeyma Subaşı'nın Yalanı Ortaya Çıkınca Herkes Gülme Krizine Girdi! Şeyma Subaşı Rezil Oldu!

Şeyma Subaşı, yaptığı paylaşım ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Ünlü isim ile ilgili şaşırtan iddialar ortaya atılmıştı. Şimdi ise görüyoruz ki bir kısmı doğru çıktı. Tavla oynarken çekildiği fotoğrafta ilginç bir detay vardı. Peki o fotoğrafta neler oldu?

şeyma subaşı

Şeyma Subaşı hakkında öyle bir gelişme yaşandı ki herkes şaşırdı. Sevilen fenomenin paylaştığı fotoğraf alay konusu oldu. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım büyük tepki çekti. Kendisini farklı bir yerdeymiş gibi yansıtmak isteyince olanlar oldu. Peki paylaştığı fotoğrafta neler vardı?

Tavla Oynarken Fotoğraf Çekildi!

Şeyma Subaşı, tavla oynarken çekildiği fotoğraf ile gündeme geldi. Tavla oynarken selfie yaparak fotoğraf çekildi ancak detaylara bakıldığında pek de öyle gözükmüyordu. Güneş gözlüğünün aynasına bakanlar her şeyi fark etti. Şeyma Subaşı, herkesi şaşırttı. Peki neler yaşandı?

Tek Başına Olduğu Öğrenildi!

Güneş gözlüğünün camından bakıldığında fotoğrafını kimsenin çekmediğini ve telefonu bir yere sabitlediği görülüyor. Haliyle selfie modunda çektiği bu fotoğrafta yanında kimse gözükmedi. Yaptığı hareket ile herkesi şaşırttı. Bir süredir yalnız olan ve İstanbul'a taşınan Subaşı, bu hamlesiyle şok üstüne şok yaşattı. Sosyal medya bir süre bu görüntüyü konuşacak gibi duruyor.

Yazar: Haberci
<