Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Şeyma Subaşı'ndan Üzücü Haber Geldi! Şeyma Subaşı Saf ve Nazik Olduğunu Dile Getirdi!

Şeyma Subaşı, ayrılık sonrası eski sevgilisine göndermeli yazılar mı paylaşıyor? Meedo ile olan ilişkisi bitti ancak ikili hala birbirinden kopabilmiş değil. Son olarak bambaşka bir gelişme ile Instagram hesabından paylaşım yaptı. Peki eski sevgilisi için neler söyledi?

şeyma subaşı

Şeyma Subaşı, önemli bir paylaşımla sosyal medyanın gündemine  yerleşti. Pek çok kişi yaptığı paylaşımla birlikte eski sevgilisine gönderme yaptığını düşünmeye başladı. Meedo ile olan ilişkisi kısa süre önce bitmişti. Mısırlı iş insanından ayrıldıktan sonra Türkiye'ye gelen Subaşı, ne söyledi?

Fotoğrafının Altına Not Düştü!

Şeyma Subaşı, fotoğrafının altına düştüğü not ile gündem oldu. Söyledikleri fazlasıyla dikkat çekiciydi.  Meedo'ya gönderme yaptığı iddia edilen paylaşımda "Kendini yeterince sev ve saygı duy. Her anın kıymetini bil. Bu hayatta saf, nazik ve iyi bir ruha sahip olmak ve kendine güvenmekten daha önemli bir şey yok" ifadesini kullandı.

İlişkiyi Bitirdiklerini Duyurmuştu

Öte yandan kısa süre önce hikayesinde ilişkilerinin bitirdiğini duyuran Subaşı, kamuoyunu ve takipçilerini bilgilendirmişti. Yaptığı açıklamada "Sizlerin de bildiği ve tanık olduğu gibi yaklaşık 1.5 senedir Meedo Alsaloussi ile yaşadığımız birlikteliğimizi, karşılıklı anlaşarak sonlandırma kararı aldık. Her ilişkide olabileceği gibi biz de yaşadığımız anlaşmazlıklar sonucu ilişkimizi sürdüremeyeceğimize karar verip saygı çerçevesinde yollarımızı ayırdık. Aldığımız bu karar ve yaşadığımız hassas sürece siz değerli takipçilerim ve basın mensuplarının saygı ve anlayışını rica ediyorum." sözlerine yer verdi.

Yazar: Haberci
<