Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Şeyma Subaşı Yaptıklarıyla Acun Ilıcalı'yı Çileden Çıkardı! Şeyma Subaşı Neler Yaptı?

Adını çokça duyduğunuz Şeyma Subaşı, paylaşımları ile olay olmaya devam ediyor. Giydiği kıyafetler, yaptığı makyaj bile sosyal medyanın dilinden düşmüyor. Subaşı’nın en son yaptığı paylaşım ise sosyal medyada büyük yankı buldu. İşte haberin tüm detayları...

şeyma ve acun

Paylaştığı her fotoğraf ile gündem olan Şeyma Subaşı yine en çok konuşulan isimler arasında yer alıyor. Genellikle eleştirilerin odağında olan Şeyma Subaşı, sevgilisi ile yaptığı paylaşımlar ile magazin gündemine bomba gibi düşmeye devam ediyor. Sosyal medyanın fenomen ismi Subaşı, yine en çok konuşulanlar listesinin başında bulunuyor.

Şeyma Subaşı Yine Gündem Oldu

Miami de olan Şeyma Subaşı, Acun Ilıcalı’ya gönderme yaptı. Türkiye’den uzakta olan Şeyma Subaşı, yaptığı paylaşım ile ağızları açık bıraktı. Miami’de lüks bir yaşam süren Şeyma Subaşı, çocuğundan da ayrı yaşıyor. Şeyma Subaşı şimdide de Acun Ilıcalı’yı hedef aldı. Kızının fotoğrafını paylaştı ardından altına yazdığı yorumla adeta Acun’u topa tuttu.

Şeyma Subaşı, Acun Ilıcalı’yı Hedef Aldı

Bir zamanlar evli olan Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı çiftinin Melisa isminde bir kızları dünyaya geldi. Boşanma davasında Melisa’nın velayeti babası Acun Ilıcalı’ya verilmişti. Bunun ardından sevgilisi ile Miami’de olan Şeyma Subaşı açtı ağzını yumdu gözünü.

Melisa Miami’de doğdu. O zaman neden Melisa, Miami’de annesiyle beraber yaşamasın” yazdı. Yaptığı paylaşım ise herkes tarafından şaşkınlık ile karşılandı.

Yazar: Haberci
<