Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Şeyma Subaşı ve Yeşim Salkım Polemiği Başladı! Yeşim Salkım Bu Duruma Sessiz Kalmadı!

Şeyma Subaşı, Türkiye'ye yerleştiği günden beri tekrardan gündem oluyor. Adeta başına gelmeyen kalmadı. Şimdi ise su böreğine farklı bir şekilde hitap ettiği için tepki çekti. Yeşim Salkım'ın yanı sıra kızı Gizem Salkım da Şeyma Subaşı'nı eleştirmeye başladı. İkisi de oldukça sert sözler kullandı.

şeyma subası yeşim salkım

Şeyma Subaşı, yine gündeme düşecek bir hamle ile adından söz ettirdi. Ünlü ismin söyledikleri dikkat çekti. Şeyma Subaşı'nın yaptığı açıklamalar dikkat çekiyor. Pek çok kişi neler olduğuna anlam veremedi. Subaşı'nın sözlerinden sonra Yeşim Salkım ile Gizem Salkım şaşırtıcı açıklamalarda bulundu. Sosyal medyada linç eden anne kız, dikkatleri üzerlerine çektiler. Peki internette neler oldu?

Su Böreğine Water Pie Dedi!

Şeyma Subaşı, su böreğine water pie diyerek büyük dikkat çekti. Türkçesi varken ingilizce söylemek zorunda hissetmesi eleştirildi. Üstelik kimilerine göre böyle bir tanım doğru değildi. Dolayısıyla Gizem ve Yeşim Salkım'ın eleştirel yorumları bir anda gündem oldu.

Salkım Ailesi Sert Çıktı!

Salkım ailesinden Yeşim ve Gizem'in açıklamaları oldukça sertti. Gizem Salkım, 'Allah'ım sen bize sabır ver neyin kafasını yaşıyor bir de İngilizceye çevirmiş water pie diye. Pie da börek demek ya'' açıklamasında bulundu. Daha sonra annesi Yeşim Salkım ise ''Anneciğim sen ağzında altın kaşıkla doğdun şunlar senin kesip attığın tırnak etmez. Sonradan öğrenilen İngilizce anca bu kadar olur. Görgüsüz şeyler artık yeminle sinir oluyorum hepsi burada prenses oldu'' diyerek tepkisini belli edenler kervanına katıldı.

Yazar: Haberci
<