Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Şeyma Subaşı ve Meedo Yeniden Bir Arada! Aylar Sonra Barıştılar!

Meedo ve Şeyma Subaşı'ndan şaşırtan haber geldi. Daha geçtiğimiz aylarda ayrılmışlardı ve ilişkilerini noktalamışlardı. Ancak Melisa ile Meedo'nun fotoğrafı ortaya çıkınca barıştıkları anlaşıldı. İşte güncel gelişmelerle birlikte ikili arasında yaşananlar ve çok daha fazlası haberimizde yer alacak.

şeyma subaşı

Şeyma Subaşı, Meedo ile ilişkisini bitirerek İstanbul'a gelmişti. İkilinin bir daha barışmayacağı düşünülüyordu. Ancak öyle bir gelişme yaşandı ki herkes şok oldu. Şimdi ise birlikte vakit geçirdikleri öğrenildi. Üstelik barışmalarının hemen ardından bunu bir açıklama ile duyurmak yerine çok farklı bir yol izlediler. Meedo, Melisa ile beraber çekildiği fotoğrafla adından söz ettirdi.

Kızı ile Fotoğraf Çekildi

Meedo ve Melisa'nın aynı karede yer alması herkesi şaşırttı. Paris'te çekildiği belirtilen görüntü ile Şeyma Subaşı ve Meedo çiftinin tekrardan bir arada olduğu belirtildi. Yakın zamanda evlenip evlenmeyecekleri ise merak ediliyor. Gündemde bomba etkisi yaratan bu durum çok konuşulacak.

Meedo ve Şeyma Evlenecek mi?

İkilinin ayrılmadan önce evlilik hazırlıklarını sürdürdüğü biliniyordu. Dolayısıyla aralarındaki dargınlık sona erdiği için tekrardan bu hazırlıkları devam ettirip ettirmeyecekleri merak edildi. Güncel gelişme yaşanması durumunda haber sitemiz üzerinden detayları öğrenebileceksiniz.

Yazar: Haberci
<