Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Şeyma Subaşı İç Çamaşırlarıyla Görüntülendi! Sosyal Medya Resmen Yıkıldı!

Şeyma Subaşı, sosyal medyayı kasıp kavurdu. Yaptığı paylaşımla adeta adından söz ettirdi. İç çamaşırlı görüntüsünü görenler dönüp bir daha bakıyor. Tepki üstüne tepki çektiği paylaşımın hemen ardından neler yazdı? İşte aşk hayatı çalkantılı geçen sosyal medya fenomeninin yaptığı iç çamaşırlı paylaşım...

şeyma subaşı

Şeyma Subaşı, son dönemde ilişkisinin bitmesi ile gündeme gelmişti. Daha sonra İstanbul'a yerleştiği öğrenildi. Sosyal medya fenomenliğine devam eden ünlü isim, pek çok kişinin dikkatini çekiyor. Yaptığı paylaşımlarla da adından söz ettirmekte. Dolayısıyla gündemdeki isimle ilgili bazı gelişmeler yaşandı. Yaptığı bir paylaşım çok konuşulacak.

İç Çamaşırlarıyla Poz Verdi!

İç çamaşırları ile poz veren Şeyma Subaşı, dikkatleri üzerine çekti. Reklam için yaptığı düşünüldüğü bu paylaşımda sosyal medya kullanıcıları tepkisini ortaya koydu. Peki ya ünlü isimle ilgili neler söyleniyor? Kullanıcılar, kendisinin çok abarttığını ve en azından böyle bir şekilde paylaşım yapmaması gerektiğini ifade ediyor. Söz konusu gelişmeye ek olarak kendisiyle ilgili çok fazla iddia da ortaya atıldı.

seyma.jpg

Hacı Sabancı ile Anılıyordu

Öte yandan kısa süre önce Hacı Sabancı ile ilişki yaşadığı iddia edilmekteydi. Şimdi ise kimse ile adı anılmıyor. Dolayısıyla "aşk hayatında bir süredir kimse yok mu?" sorusu da soruldu.

Yazar: Haberci
<