Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Şeyma Subaşı Gene Tüm Dikkatleri Üzerine Çekmeyi Başardı! O Paylaşımı Sosyal Medyayı İkiye Böldü!

Şeyma Subaşı'nın doğal güzelliğini konuşturduğu makyajsız hali gündeme geldi. Sosyla medyayı sallayan fotoğrafına bakanlar onun makyajsız da çok güzel gözüktüğünü düşünüyor. Dolayısıyla bu gelişme ile birlikte pek çok kişi son paylaşımına yoğun ilgi gösterdi.

şeyma subaşı

Şeyma Subaşı, yaptığı paylaşım ve açıklamalarla gündeme gelmektedir. Sevilen sosyal medya fenomeninin bu sefer makyajsız hali ile gündeme gelmesi şok etkisi yarattı. Kısa süre önce İstanbul'a gelen ve buraya yerleşen Şeyma Subaşı, ilişkisi bittikten sonra böyle bir karar almıştı. Şimdi ise sosyal medya paylaşımlarına aralıksız devam ediyor. İşinin hakkını veriyor ve çeşitli reklamlar da yaparak geçimini sağlıyor. Bir zamanlar "Var Mısın Yok Musun" isimli programla ün kazanan Subaşı, zamanında Acun Ilıcalı ile hayatını birleştirmiş ve büyük ses getirmişti.

Makyajsız Fotoğrafı Çok Konuşuldu!

Şeyma Subaşı'nın makyajsız halini görenler gözlerine inanamadı. Pek çok kişi yaşanan gelişmeleri yakından takip ediyor. Milyonlarca takipçisi bulunan ünlü isim, yaptığı paylaşım ile doğal güzelliğini konuşturdu. Çünkü uzun süredir makyajlı halde görüntüleniyordu. Çektirdiği fotoğraflarda en bir makyaj malzemesinin olduğu tahmin edilmekteydi.

Doğal Hali Beğenildi!

Öte yandan kendisine çok iyi baktığı ve kişisel bakımına özen gösterdiği belirtilen Subaşı, bu hamlesiyle birlikte doğal güzelliğini konuşturdu. Paylaştığı fotoğraf övgü dolu yorumlar aldı.

Yazar: Haberci
<