Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Şeyma Subaşı Allaha İnanmayı Seçtiğini Vurguladı! Subaşı'nın Paylaşımına Yoğun İlgi!

Şeyma Subaşı'ndan gelen inanç açıklaması gözler önüne serildi. Mutluluk tanımından Allaha inanmayı seçtiğine kadar çeşitli detaylara değindi. Şeyma Subaşı, sosyal medyaya gündemini vuracak önemli açıklamalardan birine imzasını attı.

şeyma subaşı

Şeyma Subaşı, kısa süre önce iş insanı sevgilisi Meedo ile barışmıştı. İkilinin birlikte ortaya çıkan fotoğrafları dikkat çekmişti. Sosyal medyayı oldukça aktif bir şekilde kullanan Şeyma Subaşı ise önemli bir paylaşıma imzasını attı. Görünen o ki bu paylaşım büyük ses getirecek.

Mutluluğu Tanımladı

Şeyma Subaşı, yaptığı açıklamada mutluluğu tanımlayarak yazısına başladı. Dolayısıyla bu gelişme büyük ses getidi. Açıklamasında "Hepimiz bu hayatta mutluluk isteriz, sadece mutlu olmak için… Ama bence mutluluk bazı soruları sormakla bulunur ve mutluluk bu sorulara doğru cevaplar vermekle gelir. Ve hepsi içimizde. Ama asıl mesele kendine doğru soruları sorabilmektir. Bizi ne mutlu eder? Bu geçici hayatta bizi gerçekten ne mutlu eder? Benim için doğru olan cevapları biliyorum ve onlarla yaşıyorum - içimdeki gerçek huzurla saf huzurla… Basit şeyler… Dış mutluluğumun ne olduğunu bilmek ve içsel mutluluğumun farkında olmak... Dış mutluluktan kastettiğim dış dünyadan aldığım şeyler..." dedi.

Allaha İnanmayı Seçtiğini Söyledi!

Öte yandan Allaha inanmayı seçtiğini vurgulaması ise dikkat çekti. Özellikle de "Doğru yaşamayı seçiyorum, Allah'a inanmayı seçiyorum ve her ne oluyorsa bir sebeple oluyor bunu biliyorum. Kendiniz, aileniz ve çevrenizdeki insanlar için elinizden gelenin en iyisini yaptığınızı bilmek bile çok iyi hissettiriyor…"ifadesine yer vermesi bir süre daha gündemde kalacaktır.

Yazar: Haberci
<