Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Şevval Sam Oğlu Tarık Emir Tekin İçin Söyledikleri Olay Oldu!

Şevval Sam, oğlu Tarık Emir Tekin hakkında konuştu. Oğlunu öve öve bitiremedi. Her ikisi de oyuncu olan anne oğul neler söylediler? Söz konusu gelişmelere ilişkin Yasak Elma oyuncusunun sarf ettiği cümleler gündeme bomba gibi düştü. İşte Sadakatsiz'de oynayan oğlu için söyledikleri...

yasak elma şevval sam

Şevval Sam, yaptığı açıklama ile dikkatleri üzerine çekti. Pek çok kişinin yakından takip ettiği ikili, anne oğul olarak güzel işlere imzasını atıyor. Biri Yasak Elma'da oynarken diğeri ise Sadakatsiz'de performans sergiliyor. Dolayısıyla ikisi de oyuncu olan anne oğulun sözleri çok önemliydi. Şevval Sam, oğlu hakkında neler söyledi?

Oğlundan Övgü ile Bahsetti

Şevval Sam, oğlunun başarılı bir oyuncu olmasından ötürü gurur duyduğunu belirtti. Kendisi hakkında övgü dolu yorumlarda bulundu. Onun yaşına göre oldukça cool olduğunu belirtti. Kendisi onu erken yaşta doğurduğu için neredeyse birlikte büyüdüklerini ifade ediyor.

Kendisine Benzemesini İstemiş!

Öte yandan Şevval Sam, yaptığı açıklamada Tarık Emir Tekin'in kendisine benzemesi için dua ettiğini belirtmişti. Onunla daha iyi anlaşabilmesi için böyle bir şey yapmış. Sam, açıklamasında ''Babasına çok benziyor. 9 ay boyunca dua ettim, 'kime benzerse benzesin ama içi bana benzesin.' diye. Çünkü 'büyüdüğü zaman onunla iyi arkadaş olmak istiyordum.' diyordum. Bana hiç bana benzemiyor ama bana ruhu çok benziyor. Çok entelektüel bir çocuk. Samimi ve gerçek ama bir yandan da aşırı cool. 23 yaşında anne oldum, onunla büyüdüm sayılır. Hayranlık duyuyorum. O da oyuncu oldu. Bu konuyla ilgili okuması, izlemesi konusunda ayrıca hayranlık duyuyorum. Metin futbolcuydu ama o sanata daha yatkın oldu'' sözlerine de yer verdi.

Yazar: Haberci
<