Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Sertab Erener'den Hayranlarına Acı Haber! Sertab Erener Sağlık Durumu Nasıl?

Sertab Erener'den üzücü bir açıklama geldi. Ünlü isim, yaptığı açıklama ile milyonları şaşkına çevirdi. Peki ya sanatçı nasıl bir açıklamada bulundu? Sağlık durumuyla ilgili yolunda olmayan bazı detaylara yer verildi. Şimdi ise ne yapılacağı merak ediliyor. Öyle ki vereceği konserin tarihi dahi ertelendi.

Sertab Erener

Sertab Erener, herkesi şaşkına çevirdi. Ünlü isim, dikkatleri üzerine çekecek bir açıklamada bulundu. Öyle ki sağlık durumuyla ilgili son gelişmelere yer verdi. Vereceği konseri bile iptal etmek zorunda kaldı. Ünlü ismin paylaştığı detay çok konuşulacak gibi gözüküyor. Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama gözler önüne serildi. İşte güncel gelişmeler ve çok daha fazlası çok konuşulacak.

Sertab Erener Virüse Yakalandı!

Sertab Erener'in virüse yakalandığı açıklandı. Ünlü isim yaptığı açıklama ile virüse yakalandığını belirtti. Peki ya vereceği konser ile ilgili bir değişiklik oldu mu? Kendisinin kısa süre sonra konser programı olduğu biliniyor. Dolayısıyla merak edilenler ve çok daha fazlasına değinildi. Yapılan açıklama ile tarihler de değişti

Konseri Ertelendi!

Sertab Erener'in konserinde tarih değişikliği yapıldı. Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu'nda gerçekleşecek konserin 18 Ekim'de yapılmasına karar verildi. Ünlü sanatçıya pek çok kişi geçmiş olsun mesajları attı. En kısa sürede iyileşerek sahnelere dönmesi bekleniyor.

Yazar: Haberci
<