Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Serenay Sarıkaya'ya Bomba Reklam Teklifi Geldi! Dünyaca Ünlü İsimle Aynı Reklamda Oynayacak!

Serenay Sarıkaya ile ilgili çeşitli ifadelere yer verildi. Güzel oyuncunun yer alacağı projeyi duyanlar şok üstüne şok yaşıyor. Çünkü kimse böyle bir detay beklemiyordu. Dünyaca ünlü isimle birlikte aynı projede yer alacağı ifade edildi. İşte sosyal medyayı sarsan o haber...

serenay sarıkaya

Serenay Sarıkaya, son zamanlarda yer aldığı projeler ile adından söz ettiriyor. Ünlü isme dair merak edilenler tek tek yanıt buldu. Öte yandan Serenay Sarıkaya hakkında neler biliyoruz? Ünlü oyuncunun aldığı bir reklam teklifi çok konuşulacak. Şu sıralar Şahmaran dizisi çekimleri ile gündeme gelse de kendisinin reklam projesi çok daha fazla önem kazandı.

Hangi Reklamda Oynayacak?

Dünyaca ünlü bir markadan reklam teklifi geldiği ifade ediliyor. Haliyle bu gelişmenin hemen ardından neler yaşanacağı sorulacak. Tüm bu detaylarla birlikte bazı ifadelere yer verildi. Kendisine eşlik edecek dünyaca ünlü ismi duyanların ağzı açık kaldı desek yeridir. Sosyal medya bu haberi konuşmaya başladı.

Formula 1'in Yıldızıyla Oynayacak!

Serenay Sarıkaya, reklamda Formula 1'in yıldızı Lewis Hamilton ile oynayacak. En başarılı pilotlar arasında yerini alan Hamilton, elde ettiği başarılarla adından söz ettiriyor. Dolayısıyla güncel gelişmeler ve çok daha fazlası haberimizde yerini alıyor. Son zamanlara damgasını vuran detaylara değineceğiz.

Yazar: Haberci
<