Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Serenay Sarıkaya'nın Yalanları Ortaya Çıktı! Serenay Sarıkaya'nın O Görüntüleri Olay Oldu

Yetenekli oyuncu Serenay Sarıkaya'nın Umut Evirgen ile görüntüleri bir bir ortaya çıktı. İkilinin aşk notunu ardından Nur Fettahoğlu'nun dan bomba gibi bir açıklama geldi. İşte haberin tüm detayları...

Serenay Sarıkaya ve Umut Evirgen

Serenay Sarıkaya ve Umut Evirgen arasında aşk olduğuna dair iddialar gündeme gelmişti. Bunun ardından ikilinin yaptığı paylaşımlarla birlikte Serenay Sarıkaya ve Umut Evirgen'in sevgili olduğu ortaya çıktı. Geçtiğimiz günlerde sevgilisi Serenay Sarıkaya ile fotoğraf paylaşan Umut Evirgen paylaşımın altına Nur Fettahoğlu'ndan açıklama geldi. Yeni bir aşk mı var diyen Nur Fettahoğlu Serenay Sarıkaya ve Umut Evirgen ile birlikte gündeme bomba gibi düştü.

Yeni Bir Aşk mı Var?

Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya'nın öpmelere doyamadığı sevgilisi Umut Evirgen ile aşk pozu ortaya çıktı. Bu pozunu ardından Nur Fettahoğlu yaptığı açıklamalar ile gündeme geldi. Serenay Sarıkaya ve Umut Evirgen in arasında aşk olduğuna dair iddialar magazin gündemini bir hayli meşgul etmiştir. Bunun ardından ikilinin yaptığı paylaşımlar Serenay Sarıkaya ve Umut evirgen arasında bir aşk olduğunu doğruladı. Bir süre aşklarını yalanlayan ikili daha sonra aşklarına açık açık yaşamayı tercih etti. Serenay Sarıkaya ve Umut Evirgen'in ayrılması da çok kısa sürmedi.

İkili Tekrar Barıştı

Serenay Sarıkaya'nın geçtiğimiz günlerde saldırıya uğramasının ardından Umut Evirgen sevgilisine destek oldu. Birsen Tezer'in sahneye çıktığı özel geceye ayrı ayrı gelen Serenay Sarıkaya ve Umut Evirgen'in samimiyeti dikkatlerden kaçmadı. Sarmaş dolaş fotoğrafın altına Nur Fettahoğlu'ndan yanıt gecikmedi. Nur Sen hep aşkkkk'la" notunu düşmesi ise kafalarda soru işareti yarattı.

Yazar: Haberci
<