Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Serenay Sarıkaya'nın Sevgilisi Ortaya Çıktı! Uzun Zamandır Sır Gibi Sakladığı Aşkını Paylaştı!

Serenay Sarıkaya'nın kiminle aşk yaşadığı merak ediliyordu. Paylaştıkları fotoğraf ile güncel gelişmeleri öğrendik. Güzel ismin aşk hayatı daha çok konuşulacağa benziyor. İşte ünlü oyuncunun sır gibi sakladığı ve daha önceden arkadaşım diye tanıttığı sevgilisi artık belli oldu.

serenay-sarikaya-kimdir-s-354-2-41.

Serenay Sarıkaya, bir süredir aşk hayatı ile gündeme gelmiyor. Daha önceden arkadaş olduğunu belirttiği isimle birlikte aşk yaşadığı ortaya çıktı. Şimdi ise sosyal medya paylaşımları çok konuşulacak. İşte ikiliyle ilgili yaşananlar ve çok daha fazlası haberimizde yerini aldı. Serenay Sarıkaya, kiminle aşk yaşıyor?

Serenay'ın Sevgilisi Açıklandı!

Umut Evirgen ile arkadaş oldukları bilinmekteydi. Ancak son sosyal medya paylaşımı gerçeği ele verdi. Serenay Sarıkaya ve Umut Evirgen arasındaki aşk detayı gözlerden kaçmadı. Üstelik doğum günü kutlamasında ortaya çıkan bu yakınlık, büyük dikkat çekti.

Sevgilisinin Doğum Gününü Kutladı!

Umut Evirgen, yaptığı paylaşımda sevgilisi Serenay Sarıkaya'nın doğum gününü kutladı. Böylelikle mesajdan ve fotoğraftan anlaşıldığı kadarı ile aralarındaki aşk doğrulanmış oldu. Umut Evirgen, paylaşımında "Happy birthday bitanem..."  notunu düştü. Çeşitli gelişmeler ve çok daha fazlası haberimizde yer almaya devam edecek. Bakalım Serenay Sarıkaya da benzer bir paylaşımda bulunarak aşkını ilan edecek mi?

Yazar: Haberci
<