Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Serenay Sarıkaya'nın Saplantılı Hayranı Ortaya Çıktı! Umut Evirgen Olaya El Attı!

Ekranların sevilen yüzü Serenay Sarıkaya, birçok projede gösterdiği performansla sektöre adını altın harflerle yazdırdı. Projeden projeye koşan ünlü oyuncu, birçok tiyatro oyunu ve reklamda da yer aldı. Ünlü oyuncu, geçtiğimiz günlerde Adana’da çekimleri süren dizi için çalışmalarını sonlandırmıştı. Soluğu İstanbul’da alan güzel oyuncu, sevgilisi Umut Evirgen ile yeni yılı Paris’te karşıladı.

Serenay Sarıkaya ve Umut Evirgen

Paris tatili dönüşü hemen işe koyulan güzel oyuncu, devam edilmesi planlanan Alice Müzikalı ile tekrardan tiyatro sahnesine çıktı. Bu projede yer almaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Sarıkaya, dün gece korkunç bir olayla karşılaştı. Güzel oyuncu dün gece takıntılı bir hayranı tarafından saldırıya uğradı.

Ünlü Oyuncu Serenay Sarıkaya Korku Dolu Anlar Yaşadı!

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, dün akşam Etiler’de oturduğu eve girerken korku dolu anlar yaşadı. Bir hayranı tarafından korkunç bir saldırıya uğrayan Sarıkaya, neye uğradığını şaşırdı. Siteye giriş yapmak için aracıyla hareket halinde olan güzel oyuncunun arabası bir hayranı tarafından tekmelendi. Ayrıca öfkeli hayran, tekmelerinin yanı sıra savurduğu küfürlerle de Sarıkaya’yı çok ağır şekilde hedef aldı.

Umur Evirgen, Serenay Sarıkaya’nın Evine Koruma Ordusu Dizdi!

Serenay Sarıkaya, uğradığı saldırıdan sonra soluğu polis karakolunda aldı. Habertürk’ten Tolga Aslan’ın haberine göre sevgilisi ile iletişime geçen güzel oyuncu, Umut Evirgen’den yardım istedi. Umut Evirgen, alınan bilgilere göre sevgilisi Sarıkaya’nın evine adeta koruma ordusu dizdi.

Yazar: Haberci
<