Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Serenay Sarıkaya'nın Peşini Bir Türlü Bırakmıyordu! Bakın Sonu Ne Oldu?

Serenay Sarıkaya'yı rahatsız eden saldırganla ilgili yeni gelişme yaşandı. Bir süredir kimliği tespit edilemeyen kişi bulundu ve gözaltına alındı. Peki ya kendisi hakkında neler biliniyor? Hakkında hapis istemi ile dava açılacağı belirtildi. İşte güzel oyuncuyu rahatsız eden kişi hakkında bilinmeyenler...

Serenay Sarıkaya ve Umut Evirgen

Serenay Sarıkaya, yıllardır peşini bırakmayan ve kendisine zorluk çıkaran kişi ile mücadele ediyor. Daha önce de evinin oralara gelmiş ve KODES uygulaması aracılığıyla saldırganın yakalanması için çalışma başlatılmıştı. Ancak saldırgan kısa süre içerisinde olay yerini terk etmişti. O kişinin kim olduğu ortaya çıktı. Yapılan incelemeler sonucunda Tayfur Demirtaş isimli kişinin bunları yaptığı öğrenildi. Peki ya şimdi ne olacak?

Gözaltına Alındı!

Tayfur Demirtaş sevk edildiği nöbetçi mahkeme tarafından ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde gözlem altına alındı. Şimdi ise hakkında dava açılacak ve cezaevine girmesi için tüm hukuki yollar denenecek. Dolayısıyla gündeme bomba gibi düşen bu gelişmeyle birlikte Serenay Sarıkaya'nın nasıl bir açıklama yapacağı merak ediliyor.

Serenay Sarıkaya Ne Söyledi?

Geçtiğimiz yıl da Beşiktaş'ta bulunan bir şirkete saldırı düzenleyen Tayfur Demirtaş, etraftaki oyuncuların lüks araçlarına da zarar vermişti. İddiasına göre Medcezir'de kendisine başrol oynama vaadinin yapıldığı ve bunun gerçekleşmemesinden ötürü etrafa zarar verdiğini söylemişti.

Yazar: Haberci
<