Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Serenay Sarıkaya ve Umut Evirgen İlişkisi Neden Bitti? Serenay Sarıkaya'nın Hayatında Başka Birimi Var?

Yaklaşık 3 aydır aşk yaşadıkları konuşulan oyuncu Serenay Sarıkaya ve işletmeci Umut Evirgen’in ayrıldıkları iddia edildi. Gazeeici Arif Hür, ikili hakkında şok sözlerini takipçileriyle paylaştı. Hür’ün yayınladığı yazıya göre Sarıkaya, Evirgen ile hiçbir zaman gerçek bir aşk ilişkisine başlamamış.

Serenay Sarıkaya ve Umut Evirgen

Daha önce adı Cem Yılmaz’la da anılan Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz günlerde hayatında kimse olmadığını açıklamıştı. Fakat 3 aydır ünlü işletmeci ve yönetmen Umut Evirgen ile aşk yaşadığı iddia ediliyordu. İkiliye yakın olan isimlerden gelen bilgilere göre aslında iki isim arasında aşk ilişkisi hiçbir zaman olmadı.

İkilinin Paris’e Gitmesi Kafaları Karıştırdı!

Geçtiğimiz günlerde bir iş anlaşması için Paris’e giden ikili, tüm hayranlarının kafasını  karıştırdı. Bunun yanı sıra Evirgen’in özel hayatı hakkında yaptığı dikkat çekici açıklamalar, ikili arasında bir aşk yaşanıyormuş izlenimi oluşturdu. Fakat ünlü isimlerin el ele çekilmiş tek bir fotoğrafları dahi bulunmuyor. Ünlü isimler arasında sadece flörtleşme olduğu kendilerine yakın isimler tarafından aktarılan bilgiler arasında yer aldı.

Umut Evirgen Kendi Kendine Gelin Güven Mi Oldu?

Gazeteci Arif Hür’ün aktardıklarına göre Kimya dizisiyle yönetmenliğe atılan ve şu sıralar kaleme aldığı Annesinin Kuzusu projesiyle gündemde olan Umut Evirgen, kendi kendine gelin güvey oldu. Özellikle yakışıklı yönetmenin açıklamaları, magazin gündeminde Sarıkaya ile aşk yaşadığı izlenimi bıraktı. Fakat ikili arasında flört dışında herhangi bir ilişkinin yaşanmadığı düşünülüyor.

Yazar: Haberci
<