Euro 38,00 %-0,02
Dolar 34,09 %0,00
Sterlin 45,47 %-0,06
Altın 2.874 %1,62

Serenay Sarıkaya Tüm Kurtlarını Döktü! Kalça Dansıyla Herkesi Mest Etti!

Serenay Sarıkaya, yaptığı dans ile gündeme geldi. Alice Müzikali setinde gerçekleştirdiği performans büyük alkış aldı. Üstündeki kıyafeti de oldukça başarılıydı. İşte ünlü ismin gündeme bomba gibi düşen kıvrak dansı ve Şeyma Subaşı'nı ilgilendiren bazı aşk dedikoduları...

Serenay Sarıkaya

Serenay Sarıkaya'nın dansı çok konuşuluyor. Ünlü isim öyle bir dans etti ki görenler şaşırdı. Alice Müzikali setinde yaptığı dans büyük ses getirdi. Güzelliği ile adından söz ettiren ünlü isim, herkesi şaşırttı. Üstelik giydiği kıyafet de çok konuşuldu. Kalça dansı ile gündeme gelen oyuncu hakkında çeşitli detaylar da ortaya çıktı.

Serenay Sarıkaya'dan Kalça Dansı!

Serenay Sarıkaya, yaptığı kalça dansı ile adından söz ettirdi. Oldukça kıvrak bir vücuda sahip olması nedeniyle rahatlıkla bu dansı yapabildiğini görüyoruz. Kendisini takip eden milyonlarca sosyal medya kullanıcısı da bu dansı yakından takip etti. Hakkında olumlu yorumlar atıldı. Ne kadar kıvrak olduğuna yönelik iltifatlar da bulunuldu. Söz konusu gelişmelerle birlikte ünlü isim hakkında çeşitli iddialar da ortaya atıldı.

Şeyma Subaşı Detayı Şaşırttı!

Öte yandan ortaya atılan bir iddia ise büyük ses getirdi. Şeyma Subaşı'nın eski sevgilisi ile Serenay Sarıkaya bir şeyler mi yaşıyor? İkili arasında samimiyet olduğu belirtilirken gündeme bomba gibi düşen bu haber sonrasında ikiliden açıklama bekleniyor.

Yazar: Haberci
<