Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Serenay Sarıkaya Hakkında Gerçekler İfşa Oldu! Serenay Sarıkaya Meğer Neler Çekmiş Neler...

Serenay Sarıkaya, ailesiyle ilgili bilinmeyenleri ortaya döktü. Küçükken anne ve babasının aldığı karar üzerine hayatının değiştiğini anlattı. Henüz 7 yaşındayken başına gelenleri anlatırken kendisini sevenler hüzünle dinledi. Peki Serenay Sarıkaya hakkında neler öğrendik?

Serenay Sarıkaya ve Umut Evirgen

Serenay Sarıkaya, bir süredir dijital içerik platformlarındaki dizi ve filmleriyle adından söz ettiriyor. Güzel ve başarılı oyuncu, sergilediği performansla hayran kitlesini de genişletti. Magazin gündemine de gelmekte olan ünlü isim hakkında ortaya çıkanlar şok etkisi yarattı. Ailesiyle ilgili bazı şeyler bilinmiyordu. Şimdi ise her şey tek tek belli oldu.

Annesi ve Babası Boşanmış!

Henüz 7 yaşındayken annesi ve babasının boşandığını belirten Serenay Sarıkaya, o döneme ait yaşadıklarını anlattı. Annesi Ümran Seyhan ile babası Mustafa Sarıkaya, Serenay henüz küçükken boşanmışlar. Serenay'ın velayeti ise annesine verilmiş. Ana kız yaşadıkları zorluklarla adeta sınanmışlar. Ancak zamanla tüm zorlukların üstesinden gelmeyi başardıkları da belirtiliyor.

Hem Anne Hem Baba Olmuş!

Öte yandan annesinin hem anne hem de baba olduğunu belirtti. Bu gelişmeden anladığımız kadarıyla ünlü isim uzun süre zorluklar yaşadı. Daha sonra ünlenmeye başladıktan sonraki süreçte annesine baktı ve birlikte yaşamlarına devam ettiler. Sürekli olarak taşınmaları ve hayat mücadelesi vermelerinden bahsetti.

Yazar: Haberci
<