Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Serenay Sarıkaya Bir İtirafta Bulundu Tüm Dikkatleri Üzerine Çekti!

Güzel oyuncu Serena Sarıkaya, konuk olduğu programda dikkat çeken ifadelere yer verdi. Peki ya ünlü isim tam olarak neler söyledi? İşte dikkatleri üzerine çekecek şekilde yaptığı açıklama ve dahası haberimizde. İbrahim Selim'in dizi ve film seçimi sorusunda öyle bir itirafta bulundu ki...

Serenay Sarıkaya ve Umut Evirgen

Serenay Sarıkaya, İbrahim Selim'in sunduğu programa katıldı. Ünlü isim, yaptığı açıklamalarla adından söz ettirdi. Kendisi öyle şeyler söyledi ki duyanlar şok oldu. Kariyerinin erken zamanlarında büyük şöhrete kavuşan ve zirve konumuna gelen Serenay Sarıkaya, bununla beraber proje seçimini nasıl yaptığı sorusuyla karşılaştı. İbrahim Selim'in dikkat çeken soruları karşısına önemli yanıtlar verdi.

Dizi ve Filmlerde Seçici mi?

Serenay Sarıkaya, yaptığı açıklama ile dizi ve filmlerde ne derece seçici olduğunu yanıtladı. Seçimlerini neye göre yaptığı çok soruluyor. Bergen filminde başrol oynamaktan son dakikada vazgeçmiş ve Şahmeran dizisinde oynamayı tercih etmişti. Her iki proje için de zamanlama sıkıntısının yaşandığını ifade etmişti.

Belirli Bir Formülü Yok!

Serenay Sarıkaya, açıklamasında “Hep yaptığımın dışında bir şeyler arayışında oldum. O da beni bir süre geri tuttu her şey olup biterken ama bunu bilinçli yapmadım. Onu beğenmedim, kesin bana harika bir şey gelir duygusu ile yapmadım. Onun hiç bir açıklaması yok bende gerçekten. Bazen ortada bir hikaye bile yokken sadece bir fikre tutulup gidebiliyorum. Bazen bir senaryoya tutulup gidebiliyorum. Onun bir formülü olmadığı için bu konuda hakikaten ‘şuna göre seçim yapıyorum’ diyebileceğim bir şey yok. Tamamen kalbimin götürdüğü yere gidiyorum” ifadesine yer verdi.

Yazar: Haberci
<