Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Serel Yereli, Pozlarıyla Dudak Uçuklattı! Dekolteli Elbisesini Partide Sergiledi!

Serel Yereli, yaptığı paylaşımlarla adeta dudak uçuklatıyor. Estetik görünümünün yanı sıra partilerdeki fotoğrafları dikkat çekmekte. Dekolteli fotoğrafları ile beğeni üstüne beğeni aldı. İşte eski oyuncunun Londra'daki yaşamı ve çok daha fazlası haberimizde yerini aldı. Detayları sizlerle paylaşıyoruz.

Serel yereli

Türkiye'de oyunculuk yaparken bir anda kariyerini bırakarak Londra'ya yerleşen ünlü isim Serel Yereli, dikkatleri üzerine çekiyor. Sosyal medyadaki paylaşımları ile adından söz ettirmekte. Üstelik kendisinin şarkıcılık yaptığını da biliyoruz. Çeşitli albüm çalışmaları ve çok daha fazlasını sosyal medya üzerinden paylaşarak bilgilendiriyor. Serel Yereli gibi önemli bir ismin neden oyunculuğu bıraktığı daima merak edilmişti. Şimdi ise yaptığı paylaşımlar dikkatleri üzerine çekti.

Dekolteli Elbisesiyle Dikkat Çekiyor!

Serel Yereli, dekolteli görüntüleriyle adından söz ettirmekte. Ünlü ismin partiden partiye koşturduğu ve bu şekilde hayatını doyasıya yaşadığı iddia edilmekte. Kendisi de yaptığı paylaşımlarda genel olarak geziyor ve fotoğraf çekiliyor. 

Fiziğiyle Gündem Oldu!

Öte yandan güzelliği ile de gündem haline geldiğini söylemeliyiz. Güzelliğinin yanı sıra fiziğinin de iyi olması ünlü ismi daha fazla ön plana çıkarıyor. Sosyal medyanın enleri arasında yerini aldı.

Yazar: Haberci
<