Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Serdar Ortaç'ın Başı Borçlarıyla Dertte! Kimse İnanmıyor Ancak Milyonları Kaybetti!

Serdar Ortaç, yaptığı açıklama ile gündeme geldi. Bir süredir borçlarıyla gündemde yer alıyordu. Bu zamana kadar ödediği miktarı açıklayınca herkes şok oldu. Son dakika gelişmelerini sizlerle paylaşacağız. Ünlü ismin borçlardan beli doğrulamadı. İşte ödediği milyonlarca TL'ye dair detaylar...

serdar ortaç

Serdar Ortaç, yıllardır bir türlü kurtulamadığı kumar belası ile gündeme gelmekte. Başarılı sanatçı, zamanında öyle şeyler yaşadı ki hala bunun bedelini ödemekte. Bağımlılığından ötürü çok para kaybettiğini her zaman dile getiriyor. Bunu yenmek için elinden geleni yaptığını da söyledi. Söz konusu gelişmelerle birlikte ünlü isimle ilgili çeşitli detaylara yer verildi.

Ödediği Borçlar Belini Büktü!

Serdar Ortaç, öyle ödemeler yaptı ki yıllar içerisinde milyonlarca TL'yi sırf bu borçlara yatırdı. Hal böyle olunca ünlü ismin açıklamaları büyük öneme sahip. 15 milyon TL'lik borç ödediği için oldukça zor duruma düştüğünü itiraf etti.

Bu Yüzden Şarkı Çıkarmıyor!

Ünlü şarkıcı, klip ve çeşitli masraflara para bulamadığını ve bunu da borç ödemesine bağladığını biliyoruz. Haliyle kendisinin bir süredir şarkı üretmemesindeki en önemli etkenin bu olduğu belirtildi. Söz konusu gelişme ile beraber Serdar Ortaç'ın en kısa sürede klip ve şarkı üretmesi beklenmekte. Hayranlarının bu tarz bir isteği var. Kendisi de bunu en kısa sürede yanıtlayacak ve üretecek seviyede bir sanatçı.

Yazar: Haberci
<