Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Serdar Ortaç İçin Hukuki Süreç Başlıyor! Aldığı Karar ile Hayranlarının Tepkisini Çekmişti

Serdar Ortaç'ın bu hareketi büyük tepki çekecek. Konser vereceği yere çok az bir zaman kala bir anda fikir değiştirdi ve herkesi şaşırttı. Ünlü sanatçıdan gelen açıklama ile birlikte çeşitli detaylara yer verildi. İşte Serdar Ortaç için hukuki süreç kararı ve dahası haberimizde...

serdar ortaç

Serdar Ortaç'ın Noah Festival'de sahne alması beklenirken, konsere iki gün kala karar değiştirmesi ve farklı bir yerde sahne alması dikkat çekti. Pek çok kişi bu yaşananlara anlam veremedi. Serdar Ortaç'ın konser alanı değiştirmesiyle birlikte hukuki sürecin başlayacağı duyuruldu.

Biletleri Geri Ödendi

Noah Festival, bilet satın alan müşterilerinin parasını geri ödediğini belirtti. Ancak Serdar Ortaç için de hukuki sürecin başlayacağını vurguladı. Bu gelişmeden sonra kendisiyle ilgili nasıl bir gelişme yaşanacağı merak ediliyor. Yetkililerden gelen resmi açıklama ise dikkat çekti. Açıklamanın bir kısmında yazanları sizlerle paylaşacağız.

Serdar Ortaç Mahkemeye Verilecek

Serdar Ortaç için yayınlanan resmi yazıda ve Noah Festival'den gelen açıklamanın bir kısmında şunlar yazıyordu "Serdar Ortaç konsere 2 gün kala hiçbir sebep göstermeksizin konsere çıkmayacağını bildirmiştir." "Akabinde buna karşın yaptığımız araştırmada, tarafımıza bu hususu bildirmeden, söz konusu konserle aynı tarihte başka bir şehirde sahne aldığını gördük. Serdar Ortaç, son ana kadar bu bilgiyi paylaşmayarak başka tedbirler almamızın da önüne geçmiştir. Dürüst davranmayarak müvekkil şirketin prestijini zedelemiş, bilet alan dinleyicileri mağdur etmiştir. Keza müvekkil şirket, yapılan konser anlaşmasına güvenerek ilgili konser alanını ayarlamış, ödemeler yapmış ve bilet satım işlemlerine başlamış, reklamlar, tanıtımlar vs. yapmıştır. Söz konusu anlaşmaya uymayan sanatçıya karşı hukuki süreç başlatılacaktır."

Yazar: Haberci
<