Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Serdar Ortaç Hakkında Şok İddia! Ünlü Sanatçının Kızı mı Var?

Serdar Ortaç hakkında öyle bir iddia ortaya atıldı ki bunu kimse bilmiyordu. Ünlü pop sanatçısı Serdar Ortaç'ın 10 yaşında kızı mı var? Ortaya çıkan bu detay karşısında çeşitli gelişmeleri sizlerle paylaşacağız. Öyle ki kendisinden de bu konuda bir açıklama bekleniyor.

serdar ortaç

Serdar Ortaç ile ilgili öyle ifadelere yer verildi ki herkes şok oldu kaldı. Çünkü kendisinin çocuk sahibi olduğu belirtiliyor. Bu gelişmenin hemen ardından merak edilen sorular da yanıt bulacak. Peki ya ünlü sanatçı neden daha önce böyle bir açıklama yapmadı? Kendisinin bu konuda sessizliğini koruması ise dikkat çekti.

Takip Ettiklerinde Ortaya Çıktı!

Serdar Ortaç'ın Instagram hesabı üzerinden takip ettiklerine baktığımızda ise pek çok kişi neler yaşandığını gördü. Kendisinin oldukça az kişiyi takip ettiği biliniyor. Bu isimler arasında Elif Ortaç'ın da yer alması gözler önüne serildi. Peki ya kendisi hakkında başka neler biliyoruz? Güncel gelişmeler ve dahası ortaya çıktı.

Henüz Açıklama Gelmedi

Öte yandan Serdar Ortaç'dan henüz konu ile ilgili bir açıklama gelmedi. Ünlü sanatçıdan ses soluk çıkmadı. En kısa sürede kendisiyle ilgili çeşitli ifadelere yer verilmesi bekleniyor. Serdar Ortaç'ın açıklama yapması durumunda gerçekleri öğrenebileceğiz.

Yazar: Admin
<