Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Serdar Ortaç Borçlarını Nasıl Kapattığının Perde Arkası Ortaya Çıktı! Serdar Ortaç Parasız mı Kaldı?

Serdar Ortaç, yaptığı açıklama ile borcunu kapattığını duyurmuştu. Ancak ortaya öyle bir detay çıktı ki duyanlar şok olacak. Çünkü Ortaç'ın borcu oturduğu evini satarak kapandı. Üstelik şimdi de lüks ofisini sattığı öne sürüldü. Eşine ve bankaya olan ve milyonlarca TL'yi bulan borcu ödedi.

serdar ortaç

Serdar Ortaç, son zamanlarda borçları ile gündeme geliyordu. Kumar bağımlılığı ile de mücadele eden ünlü isim, kazandığı paraları burada kaybettiği için büyük sıkıntı yaşamıştı. Son zamanlarda yoğun iş temposu ile adından söz ettirdi. Serdar Ortaç'ın tüm borçlarını kapattığı duyuruldu. Kendisi daha önceden yaptığı açıklamada bunu vurgulamıştı. Peki borçlarını tam olarak nasıl kapattı?

Lüks Villasını Sattı!

Ortaya çıkan gelişmelere göre Serdar Ortaç lüks villasını sattı. Bu haberle birlikte eski eşine ve bankaya olan toplamda 10 milyon TL'yi aşkın borcunu ödedi. Chloe'ye olan borcu da kapanınca rahat bir nefes aldı.

Lüks Ofisini de Başkasına Verdi!

İddialara göre Levent'teki lüks ofisini de farklı bir yere verdiği ortaya çıktı. Hali hazırda mevcut gayrimenkullerini satışa çıkardığı iddia edilen ünlü ismin hala borcu var mı? Pek çok kişi bu sorunun yanıtını merak ediyor. Aksi halde neden sattığı ise merak edildi. Konserler ile borcunu ödediğini söylese de evini ve ofisini sattığı iddiaları gündeme bomba gibi düştü.

Yazar: Haberci
<