Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Serdar Ortaç Aşk Hayatıyla İlgili Konuştu! Eski Eşinden Sonra Aşka İnanmıyor!

Serdar Ortaç, yaptığı açıklama ile gündeme geldi. Ünlü sanatçı, aşk ile ilgili öyle şeyler dedi ki duyanlar şaşırdı kaldı. 50 yaşından sonra aşk ile bağlantısının kalmadığını duyurdu. Üstelik kendisine borçları sorulunca öyle bir yanıt verdi ki hem sevindirdi hem de üzdü.

serdar ortaç

Serdar Ortaç, katıldığı bir programda hakkında sorulanları yanıtladı. Ünlü sanatçı, öyle şeyler söyledi ki hayranları inanmakta güçlük çekti. Özellikle de aşk için söyledikleri oldukça üzdü. Kendisinin aşka olan inancı kalmadı mı? Gündeme gelmesiyle birlikte tekrardan borçlarının sorulduğu biliniyor.

Borçlarını Sıfırlamış!

Serdar Ortaç, tüm borçlarını ödediğini söyledi. Böylelikle artık borç konusunun gündeme gelmeyeceğini belirtti. Bir yandan da geçmiş evliliği akıllara gelmekte. Chloe Loughnan ile olan ilişkisi yıllar önce bitti. Kendisine aşkla ilgili sorulan sorulara da içtenlikle yanıt verdi.

Artık Aşka İnanmıyor!

Aşk hayatının olmadığını belirten ve inanmadığını ifade eden Serdar Ortaç, yaptığı açıklama ile herkesi şaşırttı. Ünlü sanatçı "Aşk artık umurumda değil. 50 yaşından sonra insanın ya romatizması ya da egzaması olur. 50 yaşından sonra insanın aşkı olmaz."  ifadesine yer verdi. Kendisinin bu kadar umutsuz konuşması hayranlarını üzdü. Öte yandan Serdar Ortaç'ın aşkla ilgili gerçeklerin ifade ettiği şekilde olmadığını düşünenlerin sayısı oldukça fazla.

Yazar: Haberci
<