Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Seray Sever Herkesi Yasa Boğdu! Duyanlar Gözyaşlarına Hakim Olamadı!

Anne olmak için gün sayan Seray Sever, sevenlerinden dua istedi. Doğum gününün Miraç Kandiline denk geldiğini belirtti. Ardından sağlık mücadelesi veren babası için dua istedi. İşte haberin tüm detayları...

Seray Sever

İkiz bebeklerini kucağına almak için Seray Sever, sevenlerine seslendi. Bunun dışında eşi ve yakınları ile evde kutlayan Seray Sever, doğum gününün Miraç Kandiline denk geldiğini söyledi. Ayrıca Seray Sever sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda takipçilerini derinden etkiledi.

Babası Hakkında Açıklama Yaptı

Seray Sever, Ev haliyle pasta keserken verdiği pozlarını sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Yaptığı paylaşımların ardından babasının yoğun bakımda olduğunu söyleyerek sevenlerinden dua istedi. ‘Bugün 27 Şubat… Doğum günüm ilk defa mübarek Miraç Kandili’ne denk geldi.’ Diyen Seray Sever, yaptığı paylaşımlar ile de takipçilerinden tam not aldı. Sever’in paylaşımları kısa sürede beğeni yağmuruna tutuldu.

Babasının Yoğun Bakımda Olduğunu Açıkladı

Seray Sever, doğum günü fotoğraflarını paylaştıktan hemen sonra babasının yoğun bakımda olduğunu söyledi. Babasının hastane de entube olduğunu ve bol dua istediğini dile getirdi. Bunun ardından ‘Rabbim sen her şeye kadirsin. Ol dersin olur. Lütfunla, kolaylıkla, sağlıkla, hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip et’ paylaşımı ile takipçilerini de derinden yaraladı. Babasının bir an önce sağlığına kavuşması icjn çok dua ettiğini belirtti. Ardından çocuklarının doğumu için gün sayan Seray Sever’e sevenlerinden destek mesajı geldi.

Yazar: Haberci
<