Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Şenol İpek'ten Yıllar Sonra Çağla Şikel İtirafı! Bu Yüzden Evliliği Sona Erdi!

Şenol İpek ile ilgili ortaya atılan iddialar yanıt buldu. Çağla Şikel'den kendisine gelen tost mesajıyla birlikte merak edilenler ortaya çıktı. Zamanında aldığı "tostumu yedim bekliyorum" mesajıyla birlikte büyük kayıplar verdiğini itiraf etti. İşte o dönemin magazininde yaşananlar...

şenol ipek çağla şikel

Şenol İpek, gündeme bomba gibi düşen ve zamanında çok konuşulan bir olaya değindi. Çağla Şikel'den kendisine gelen tost mesajının hemen ardından yaşanılanları anlattı. Haftalarca konuşulduklarını ve bu yüzden bazı kayıplar verdiğini itiraf etti.

Evliliği Sona Erdi!

Şenol İpek, o dönemki evliliğinin sona erdiğini belirtti. Bu olayla birlikte hakkında çok fazla dedikodu malzemesinin ortaya atıldığını da söyledi. Ortada büyük bir yanlış anlaşılmanın olduğunu da ifade etmesi şaşırttı. Yaptığı açıklama gündemde büyük ses getirdi. Tost mesajı karşısında büyük bir bedel ödediğini söyledi.

Zarar Gördüğünü Söyledi!

Şenol İpek, yaptığı açıklamada iyi şeyler yapmaya çalışırken zarar gördüğünü belirtti. İpek, açıklamasında "Yok, bedelini en ağır ödediğim yiyecek oldu. Mesaj olayı evliliğimin bitmesine etken oldu. Kimsenin kabahatinin olmadığı bir konuydu fakat dönemin en popüler magazin malzemesiydik. Hayatımda hiç pişmanlığım ve keşkelerim olmadı. Bazı şeyler kaderdir ve önüne geçemezsin. Ben iyi şeyler yapmaya çalışırken zarar gördüm" sözlerine yer verdi.

Yazar: Haberci
<