Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Senem Kuyucuoğlu'ndan Üstsüz Fotoğraflı Paylaşım Geldi! Herkes Adeta Şok Oldu!

Senem Kuyucuoğlu'nu böyle görmediyseniz şaşırabilirsiniz. Üstünde hiçbir şey yokken poz verdi ve üstelik bunu sosyal medya hesabından paylaştı. Şok eden gelişmelerle birlikte kimse ne diyeceğini bilemedi. Güncel detayların yanı sıra çok daha fazlasını sizlerle paylaşacağız.

Senem Kuyucuoğlu

Senem Kuyucuoğlu, yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiriyor. Eski model, bir döneme damgasını vurmuştu. Uyuşturucu kullanımı ve cinsel yönelimi nedeniyle büyük tepki çekti ve ardından mesleğini bıraktı. Şu sıralar yaptığı paylaşımlarla gündeme geldiğini görüyoruz. Kendisinin çok konuşulacak bir kıyafet giydiği ortaya çıktı.

Göğüslerini Gösterdi!

Senem Kuyucuoğlu, göğüslerini gösterdiği paylaşımı ile beğeni rekoru kırdı. Kendisine gelen yorumların ve yanıtların haddi hesabı yoktu. Bu zamana kadar marjinal paylaşımları ile adından söz ettirmeyi sürdürmüştü. Geçmiş yıllarda yaşadığı olaylar ise kariyerine kilit vurdurdu.

senem-kuyucuoglu.jpg

Kadın Sevgilisiyle Öpüştü

Öte yandan geçmişte cinsel yöneliminin ifşa olması nedeniyle magazin gündeminde yerini almıştı. Şimdi ise kadın sevgilisi ile öpüşmekten kaçınmadığı ve rahat davrandığı görülüyor. Dolayısıyla ünlü ismin tekrardan televizyon camiasına adım atıp atmayacağı merak konusu haline geldi. Yakın zamanda kendisinden bu noktada bir hamle gelecek mi göreceğiz.

Yazar: Haberci
<