Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Semih Öztürk Kovulmasına Rağmen Sosyal Medya Üzerinden Yorumlarına Devam Ediyor! Acun Ilıcalı Resmen Çıldırdı!

Surivor All Star 2022'de Atakan ve Hikmet arasındaki kavga sonrası gündem belirlenmişti. İkili arasındaki gelişmeden sonra Semih Öztürk'ün yorumları şaşırttı. Atakan mı yoksa Hikmet mi haklıydı? TV8'deki yarışmaya ilişkin eski Survivor Ekstra sunucusundan yorum gecikmedi.

Semih Öztürk

Semih Öztürk, Survivor Ekstra programından kovulduktan sonra yorumlarına sosyal medya hesabı üzerinden devam ediyor. Dolayısıyla ünlü yorumcunun Atakan ve Hikmet arasındaki kavga için söyledikleri dikkat çekti. Survivor All Star 2022'de yaşanan gelişmeler ve çok daha fazlası masaya yatırıldı. Peki bizler yaşananlar hakkında neler biliyoruz? Atakan ve Hikmet'in arası iyice açıldı ve kavga esnasında ikiliyi ayırdılar. TV8'de yayınlanan yarışmada olanlar gözler önüne serildi.

Kavga İçin Ne Dedi?

Semih Öztürk, Atakan'ın tarafını tuttu ve onun haklı olduğunu belli eden cümleler kullandı. Hikmet'in ise yanlış yaptığını ima etti. Sosyal medya açıklamasında ''Görünce benim bile sinirim bozuldu. Atakan bunları yiyecek adam değil. Herkese her hareketi yapamazsın. Atakan’a hiç yapamazsın. Yaparsan da birtakım bedelleri olur. Ah Hikmet Ah'' sözlerine yer verdi.

Atakan'ın Elenmesine de Yorum Yapmıştı!

Öte yandan Semih Öztürk'ün Atakan'ın elenmesiyle ilgili ifadeleri de dikkat çekiyordu. Dolayısıyla Atakan'ın kurban edildiğini ve harcandığını ima eden sözleri gündeme bomba gibi düşmüştü. Şimdi ise ne gibi gelişmeler yaşanacak hep birlikte göreceğiz.

Yazar: Haberci
<