Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Selin Ciğerci Değişimlere Doymadı! Bir Estetik Operasyonu Daha Geçirdi! Selin Ciğerci Neresine Estetik Yaptırdı?

Magazin gündeminden düşmeyen Selin Ciğerci alınan bilgiler neticesinde şimdi ise estetik olduğuna dair açıklamalarda bulundu. Genellikle özel hayatı ile gündeme gelen Selin Ciğerci alınan bilgiler neticesinde dolgularını erittiğine dair açıklamalarda bulunarak magazin gündemine geldi ve işte haberin detayları..

selin ciğerci

2 kez boşanan Selin Ciğerci şimdi ise yine özel hayatı ile magazin gündemine bomba gibi düştü. Daha önce estetik olduğuna dair iddiaları yalanlayan Selin Ciğerci şimdi ise dolgularını erittiğine dair açıklamalarda bulunarak estetik olduğunu da adeta itiraf etmiş oldu.

Sosyal medyada oldukça popüler olan Selin Ciğerci Gökhan Çıra ile ikinci kez boşandı. Bunun ardından yalnızlığın kendine yaradığını söyleyen Selin Ciğerci adeta kendini yeniledi. İlk boşandığı dönemde 15 kilo veren Ciğerci bir takım estetik operasyonlarından geçerek gözlerine ve çenesine estetik yaptırmıştı. Ciğerci son olarak ise dolgularını erittiğine dair sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunarak 'küçük küçük yeni şeyler yapıldı, çenem daha da küçüldü. Dudaklarımı zaten fark ediyorsunuz' dedi.

Yaptırdığı estetik operasyonları ile magazin gündeminden düşmeyen Selin Ciğerci’nin bu paylaşımının ardından sosyal medyada ise birtakım yorumlar yapıldı. Kimi sosyal medya kullanıcıları Selin Ciğerci’nin estetiği abarttığını dile getirirken kimi kullanıcılar ise çok yakıştığını ifade etti.

Yazar: Haberci
<