Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Selin Ciğerci "Aşk Hayatım Yok" Dedi! Fakat İtalyan İsimle Görüntülendi!

Selin Ciğerci ile ilgili yeni iddialar ortaya atıldı. Gökhan Çıra ile boşandıktan sonra gönlünü İtalyan isime mi kaptırdı? Aralarında yeni bir aşk yaşandığı iddia ediliyor. İşte güncel gelişmeler ve çok daha fazlası haberimizde olacak. Yaptığı açıklama ile herkesi şaşırtıyor.

selin ciğerci

Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra, daha yeni yeni boşanma işlemlerine imzalarını attılar. Çiftin ikinci defa boşanmasının ardından yeni iddialar ortaya atıldı. Öyle ki İtalyan isimle Selin Ciğerci arasında aşk yaşandığı belirtiliyor. Geçtiğimiz günlerde açıklamada bulunan Ciğerci, dikkatleri üzerine çekmişti.

Aşk Hayatım Yok Dedi Ama...

Selin Ciğerci, yaptığı açıklamada aşk hayatı olmadığını belirtmişti. Ünlü isim "Göstermek istemiyorum artık, takip de etmeyeceğim, resim de koymayacağım. Ben asla evlenmeyeceğim çok büyük konuşuyorum. Hayatımda kimse yok. Gökhan için de hayırlısı olsun"  ifadesine yer verdi fakat ortaya çıkan detaylar herkesi şok etmeye yetti.

İtalyan İsimle mi Birlikte?

Ciğerci'nin İtalyan isimle aşk yaşadığı ve henüz çok yeni oldukları belirtildi. Sosyal medya hesapları üzerinden yeni takipleşmeye başlamaları da buna örnek gösterildi. Sosyal medyayı kasıp kavurna bu iddiaya karşın bir açıklama gelecek mi merak ediliyor. Selin Ciğerci'den gelecek yeni adım herkesi şaşırtacak. Öyle ki güncel gelişmeler ve çok daha fazlası haberimizde olmaya devam edecek.

Yazar: Haberci
<